_Kubraaa_ Brokoli çok küçük bir bitki değil mi😀 nasıl 30 haftalık bebeğim brokoli kadar olur😂 şaşkınım bir yanlışlık olmasın 😀 brokoli dediğimiz ufacık birşey
Youngmotherr _Kubraaa_ benim için kavundayız şuan 🤣 9 gün kaldı gerçi karpuz da olabilirim her şey olabilirim bebeğim küçük ama büyük 😂😂
Demetmom _Kubraaa_ bizde brokoli olduk ama buket halinde alınmış olandir diye düşünüyorum tek tanesi olamaz 😀
_Kubraaa_ zeynozey şimdi bizim köyde mini pazılar var geniş pazılar vardı. Hangisi bu? 😀 ayrıca pazı türü gereği ufak olur. Lahana deseydi bari o büyüktü 35.hafta için😀
_Kubraaa_ Muhkub60 kız karnıbahar kocaman birşey. O ben olsaydım bari 😀 karnıbaharda gerçi ufağı var büyüğü var . Hangisi acaba😀
_Kubraaa_ Bskaysy okadar dikkat edelim karnımızda büyütelim 20.haftada şalgam kadar olsun. Moral sıfır😀 cidden yanlış bu meyve sebzeler
imren_melinarya _Kubraaa_ gecenlerde muzduk annemle bi konusmamiz vardi suan muzmus uzunu var kisasi var hangisi acaba diye gulmeye basladim sonra anladim ne diyorum ben 🤭🤭🤣🤣