momyseker Selam kızlar. E bebekten iade çekim vardı. Depend alacaktım ama kalmamış. Daha önce depend kullandım çok memnun kalmıştım. Ama depend bulamayınca bende mecburen canped ince emici külot bez aldım. Kullanan varmı? Memnun kaldınız mı?
2prensesannesi50 momyseker bende ilk dogumumda kullandm canpedin kulot bezini gayet rahat olmuştu dependi hic kullanmadigim icin ikisi arasinda yorum yapamayacagim ama güzeldi canped🌺
Havvaca momyseker depend kullanıyorum şu an üstümde de var hatta. Cumartesi günü doğum yaptımm çok büyük rahatlık. Suyum geldi evden çıkarken 1 tane taktim çok rahat bir şekilde gittim hastaneye
momyseker Ozoooo dependi rahatlıkla kullanmıştım. Bunaltmamıştı ve konforluydu. Şimdi yaz ayındayız doğumuma da az kaldı. Bu sıcaklarda rahat edebilir miyim acaba, fazlalık hissi yapar mı diye düşünüyorum. Pedlerin bile markadan markaya konforu değişiyo
Ozoooo momyseker canım ben kullandım aksine sezeryan yerimi daha rahat ettirdi tam bölgeyi kavradığı için hiç taşırma ağırlık hissetmedim valla