PrensinibekleyenAnnee Merhaba Arkadaşlar etimed hastanesinde önerebilceginiz bir doktor var mı ? Birde dogum paketi fiyatlari hakkında bilgi verir misiniz ?.
Kulani PrensinibekleyenAnnee dr nazlı aksoy kala muayne oldum. çok kibar ve normal doğum yanlısı geldi. normal doğum düşündüğüm için ona devam edicem. zaten çok az vaktim kaldı.
Drukannesi Merhaba ben Etimed Hastanesi'ne gidiyorum hamile olduğumu da orda öğrendim en başından beri oraya gidiyorum doktorum Mehmet Akif hica çok ilgili bir doktor ben memnunum şimdiye kadar bir sorun gormedim paketi 3500 TL almıştık şuan zam geldiğini biliyorum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
PrensinibekleyenAnnee Drukannesi teşekkür ederim telefonda bilgi vermiyorlarmis Banu hoca hakkında bilginiz var mı peki ?
Drukannesi Banu hocayida giderken görüyorum ama sürekli nasıl bir doktor pek bilmiyorum ama genelde hastası cok
Airsoft PrensinibekleyenAnnee Doğum paket'i 3.900 tl'idi en son 1-2 ay önce güncel ne oldu bilmiyorum.Alptekin hoca tecrübeli bir doktor'dur,kibar seçiminizi iyi yapmıssınız.
PrensinibekleyenAnnee Airsoft Tesekkur ederim dün gittim alptekin hocada iyidi dogum paketi 3100 aldm 32 .haftadaym 6.kontrol 5.nst var icinde sizdemi alptekin hocanın hastasısınız
PrensinibekleyenAnnee Kulani kaç haftanız kaldi hayılisi olsun sag salim kucagınaza almayı nasip etsin rabbim
Kulani bu haftadan sonra paket almanın çokta karlı olmıycagnı düşündük. çünkü öğretmen indirimi yapılıyo ama paket alınca pakette yapılmıyormuş anladığım kadarıyla
PrensinibekleyenAnnee Kulani anladım sizde meslek indirimi varmıs bizde yoktu her kosulda doguma 2900 vericez bizde o yuzden 3100 paket aldık zaten kontrollere gidecegiz diye