ilayda8 Hamileyken dram dizileri vs izlememin kötü bi etlisi olur mu? Evde temizlik yaparken tablette yanımda masumlar apartmanı izlemeye başladım daha 2. Bölümdeyim ama acaba bebeğime kötü bi etkisi olur mu başka bi dizi mi seçsem dedim? Var mı bi fikriniz bu konıda etkiler mi?
Bernasnli ilayda8 ben Müge anlı izliyordum hamile kalınca bıraktım oradaki cahillere sinir olmaktan bebiş etkilenir diye masumlar apartmanı normalde de 1-2 bölüm izlemiştim ne dram oda ya tam psikoloji yıpratan izleme bence bilinç altında kalıyor öyle diziler . gençlik dizileri animasyon Kore dizileri falan izliyorum ben şimdi
peri5860 ilayda8 Kuzum ben ilk zamanlar korku izliyordum değişik değişik suratlar falan 😂😂Severim bu arada korkuyu. Anneme dedim nasıl kızdı ne yapmaya çalışıyorsun sen dedi. Hamileyken hep güzel şeylere bak ki bebeğin içerde etkilenmesin dedi. Aslında haklı sonra bıraktım gerilim korku vs. Bir ara Nur viral programına sarmistim eşini aldatan aldatana hele de hamileyken vs iyice sinir oldum onu da bıraktım. Bugün de can sıkıntısından açtım küçük Emrah izledim ağlattı beni 🥺 Sonra bitince dedim daha izlemeyecem böyle saçma sapan şeyler
YigitPoyrazMomm Pinklove bende geceleri dabbe köyü evleri şeylerin canlı yayını izliyorum aşırı komikler😂
Miamor0121 Bende film izlemeyi falan çok severim romantik,korku bayılırım ama şuan izleyemiyorum duygusal olunca ağlıyorum hemen korku oluncada anlık etkilerden heralde pek bişey izleyemiyecez
YigitPoyrazMomm Pinklove yok canım ben canlısını izliyorum çok aşırı komik😂😂 korku filmi bizi geriyor o kadar değil şey edemiyom😂
Kubra2626 Valla komedi izlesem bile ağlayacak bişey buluyorum. Geçen o kadar güldüm ki bi filmde sonra hüngür hüngür ağladım çok güldüm diye😂
ilayda8 Ay kızlar o zaman komedi dizisi ne izleyebilirim ki önersenize 😊😂 türk yapımı olsun ama çünkü ekrana bakmıyorum çoğu zaman temizlik yaparken açıyprum
Zeynep1080 ilayda8 barış muslu yu takip ediyorsanız olumsuz konuşmamızdan bile etkileniyomuş , bende izlemiyorum üzüntülü şeyler