Sema-yvzzz Kızların 40 haftayı bulmadan doğdukları erkeklerin ise kızlara oranla daha geç doğduklarını söylüyorlar öyle bir şey var mı sahiden🙂
MyBabyy_ Sema-yvzzz 39+3 üm benim kızın gelmeye niyeti yok kim dediyse yanlış demiş bana da çok dediler tık yok valla 😂
Mihramoms Sema-yvzzz kızımı 41 hafta sonunda Doğum yaptım bence o bebişe bağlı ne zaman isterse o zaman geliyor saflıkla kucağınıza alsın inşallah 🙏
busrabrbr Sema-yvzzz valla öyle mi bilmiyorum ama bugğn 40 olduk oğlum hala gelmedi hiç niyeti de yok gibi 😂
Sema-yvzzz MyBabyy_ hayırlısı ile kucağına al inşallah canım benim Benimde kız, hazır ol erken gelir falan diyorlar doğruluk payı var mı diye merak ettim ☺️
MyBabyy_ Sema-yvzzz amin canım inşallah her an geliceklermiş gibi hazır olmak lazım Bellide olmaz kızların işine ☺️
Miamor0121 Benim henüz olmadı ama ailemden bakarsam ķizlar hep geç erkekler erken geldi nedense tesadüfmüdür bilemem tabi
Bulbulyuvasi crazymommy cumartesi günü verip başlatacaklardı yavrum 2 cm açıklığım vardı ben dedim belki biraz daha ilerler evde hareket falan yapayım istedim bebişin suyu falan yerinde en azından açılmam çok olursa sıkıntı olmaz. Ne olursa olsun yapay sancı pek güvenemiyorum
crazymommy Bulbulyuvasi Orası öyle tabi canım bebiş senin sabrını sınıyor demekki 😂🫢 Sağlıkla gelsin 🐣🐣🐣🥰
asyasemin Bence kocaları lafı hiç alakası yok. Benim kızım 42 haftalık hala doğmadı zorunlu sezeryan oldum
Asli_bora Sema-yvzzz yok bence istisna onlar öyle birşey yok kızımı bekliyorum 40 hafta olduk daha bişey yok