Shf Arkadaşlar soru sormuştum bebek karnımda o taraf bu trafa toparlanıyordu. 16 haftalığım. Doktor preeklampsi teşisi koydu. Bir sürü ilaç yazdı çok kötüyüm ya. Benim soru başlıklarıma bakarmısınız hep bi olay geldi başıma hamile olandan bu yana
2prensessannesi Shf birisi size sorun olabilir mutlkaa doktora gidin deyince o kadini linclemislerdi herkes. Ama herseyi dikkate almak lazim işte:(( dediginiz sey gebelik zehirlenmesi bildigim kadariyla ama detaylibilgim yok cok gecmis olsun canim
Feyzabeyoglu Shf benim de toplaniyor karnimda 18 haftaligim bende Ama sabit bi yerde toparlaniyor sürekli yer değişmiyor Acaba başka ne gibi belirtiler vardii
Pamuk 2prensessannesi Aynen doğruları söyleyince kabul edilmiyor malesef.O bayan gayet usluplu olabilecekleri söylemişti.
defnezumram 2prensessannesi çünkü beni linçlediler herkes burda birilerini rahatlatmaya çalışıyor olabilecekleri söylemiyor kimse bende 28. Haftada gebelik zehirlenmesi ihtimaliyle hastaneye gittim ve raporluyum şu an 32. Haftaya kadar
2prensessannesi Pamuk evet doktorlar bile herseyin en kotusunu söylüyor bir durumda. Hamilelik bebek bu hafife almaya gelmez
Lyl343434 Feyzabeyoglu canım günde kaç kez toplanıp sertleşiyor? Ben bu yüzden hastanede yattım 3 gün. Ama hâlâ günde 4-5 devam ediyor. Sana tavsiyem mutlaka doktora danış ve rahim ağzı uzunluğunu ölçtür. Erken kasılmalar olabiliyor bu toplanıp sertleşme
Pati23 Feyzabeyoglu benimde toplanıyor ama bunda kötü bişey olduğunu düşünmüyordum. kötü bir şey mi yani bu
irem01 Shf çok üzüldüm canım ya bende yorum yapmistim böyle olabileceğini düşünmedim hakkını helal et iyi ki gitmişsin. Bu belirtiler ondan mı yoksa tesadüf mü doktor bundan mı dedi?
Feyzabeyoglu Shf hii anladimm geçmiş olsun umarım çabucak düzelir Benim öyle belirtilerim yok çok şükür
Parlakk Çok bilmiyorum ama inşallah bebeğiniz iyidir konunuzu okumustum ve size hemen doktora gidin diyen bayanı da haklı bulmuştum
Shf irem01 ay o nasıl laf öyle tabiki helal olsun. Ben yazmıştım zaten doktora danışdığımı sadece önceden rahatlamak için yazmştım. Evet tansiyon yüzünden öyle oluyormuş malesef
Sevgi56 Shf korkma canım tansiyonunu dengede tutabilirse ilaçlar bi sorun olmaz inşallah, tansiyonunu sık sık kontrol et.
Feyzabeyoglu Lyl343434 yani bilmiyorum ki bu benim ikinci gebeligim İlk gebeligimde rahim ağzı uzunluğum iyiydi sorun yasamadım Özellikle bi ara hastaydım ateslendim yattım full bi gün. O zaman sürekli sertlesip durdu ama hastalik geçince gectii İnternette okumuştum normal yaziyordu geliştiği için olabiliyormus diye okumuştum Bi dahakine sorayım doktora
irem01 Shf senin veya bebeğin hayatını tehlikeye atacak birşey yok değil mi inşallah bir sorun olmadan sağlıkla doğar