ela23_ Arkadaşlar dün cinsiyetimizi öğrendik doktorumuz %80 kız dedi 12+4 de öğrendik tabi acaba böyle olup sonradan erkeğe dönen var mı😂😂
imeaeb ela23_ Böyle olup değişen çok var haftası daha çok erken ama ben doktorla alakalı olduğunu düşünüyorum eğer işinde uzmansa değişmeyebilir de benim doktorum 12.haftada kız olduğunu düşündüğünü söyledi 16.haftada kesinleşti
crazymommy ela23_ 14. haftada kızdı bacak arasını ben bile gördüm boştu 😂 17 de pipi gösterdi oğluşum
happyusns crazymommy merhaba benimde öyleydi. Sizde benimki gibi pozüsyonda müsait miş. Geçmi oluşmuş acaba pipisi ? Benimki değişebilir mi ?
Aycan1234 Banada %80 erkek demişti 22 haftada detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendik şuan 36+5 deyiz
Acemiiiii Bu sonradan değişen arkadaşlar acaba cihazlar çok mu eksiydi. Çünkü benim doktorum baktığında her şey çok net gibiydi ama yine de sadece tahmin etti. İyi bir cihazda tahminler hep doğru çıkıyor sanki
Sesssi ela23_ benim doktorum çok iyiydi doçentti hatta cihazıda iyiydi ama 12+3 te kız demişti sonra 15. Haftada başka doktora gitmek zorunda kaldım ve erkek dedi 😅 detaylıda net olarak erkek dediler
pinkpanter72 ela23_ valla ilk zmanalar kızımız olsun çok istiyorduk o hftalarda bana doktorum %60 erkek dedi erkeği benimsedik 28+4 haftalık olduk hala göstermedi net olarak korkarım bu defa da kıza dönse gerçi kız olsun isteriz ama bilemiyorum😁bize de bir sürpriz olur mu