elvangnc Burcuer yok canm ya o ara cok halsizdm anlamadm kolumu kaldramydum 9-10-11-15-16-17 degerlendrdik sadece
Burcuer elvangnc 11 ile 15 arası zaman çok koymuşsun ama bence eğer olduysa olmuştur zaten ya çünkü içinde 3 gün 5 gün yaşadığı için olacağı varsa tutunmuştur ben peki gördüğüm gün ve yumurtanın çatladığı gün toplam 4 gün değerlendirin
Burcuer elvangnc testlerine göre 12 temmuz’da pik görmüşsün sen sonrasında çatlamış peki gördüğün dönem ve ertesi günü değerlendirdiysen olur inşallah
elvangnc Aslinda hic aklmda yoktu birliktelk sonrasi on dakika uzandm sonra sivi tuketmi yoktu bi test daha yapim dedim boyle cikti acaba ilskiden dolayi aksam sat 10du diyemi
Burcuer elvangnc aklında olsun canım en koyu çizgiyi gördükten sonra ertesi günü bu şekilde silikleşmeye başlarsa yumurta çatlamış demek o günü de mutlaka değerlendir
Busra5454b İyi akşamlar arkadaşlar en üstteki testte yumurta olmuş diye düşündüm hatta akıntım kasik ağrım vardı, bir sonraki gün siliklesmesti ama şimdi yaptığımda iki gündür belirgin iki çizgi çıkıyor sizce neden
AAaaEE Busra5454b iki kere yumurtlama olabilir bazı ay yumurtlamazken bazen de birden fazla yumurtlama olabiliyor
AAaaEE elvangnc birebir aynı koyulukta olmamıştı benim testim de. İki gün ortalama koyu oluyor sonraki gün çatlıyor soluklaşıyor. Hem koyu olduğu günleri hem de soluklaştığı günü değerlendirin. Ben de bu testler ile hamile kaldım.
Busra5454b Peki yumurtlamadan sonra siliklesen test çatlamış mi oluyor kesin, siliklesmenin ardindan tekrar koyuluk çıkarsa çatlamama ihtimali var mı