Herhangibirisiiiiiii Kızlar ya hamileyken çamaşır suyu kullanıyor musunuz temizliklerinizde 😫 ben arada kullanıyorum çünkü onu kullanmadan temizlenmiş gibi gelmiyor bana zararlı biliyorum ama hadi bana destek verin 🤣🤣
Pnr_KMRC1 Herhangibirisiiiiiii ben çamaşır suyu asla kullanamıyorum hamilelikte nefes alamıyorum bi kere kullandım tıkadı beni daha kötü oldum bıraktım arap sabunu beyaz sirkeyle bişeyler yapmaya çalışıyorum oldugu kadar artık
Sesssi Herhangibirisiiiiiii eşim bana çok kızıyor kullandırmıyorda beni balkona oturtup kendisi yapıyor havalandırıyor sonra içeri alıyor o olmayınca ben kullandım onda da eldiven ve maske aldı seni durduramazsam bunları kullan dedi 😅
Atss0000 Bende kullandim valla napiyim o olmasa sanki bosa temizlemisim yada temizlenmemis gibi geliyo😂
Herhangibirisiiiiiii Samiree Çevremdekiler gördükçe çok kızıyor bana ama onsuz yapınca öylesine yapmışım gibi geliyor
Herhangibirisiiiiiii Sesssi Hahahah benim eşim aslaa yapmaz beceremez hem içime sinmez galiba onun yaptığı 😜 ama şanslısın 😉