Babyakca2891 fizikcianne 3- 5 parça takım aldım ayakkabı Patik aldım ahşap beşik verdi arkadaşım Ağız mendiller Emzik Emzik askısı biberon felan aldım ağustos Eylül gibi geri kalan şeyleri alıcam bakalım
Aslan10 fizikcianne 13 14 de bitirdim ben alışverişi 😂 en son isim yazılı kapı süsü hastane çıkışı yaptircam o kadar çok şükür 😊 zamalrdan dolayı erkenden yaptım ben hep
batununannesi__ fizikcianne Kıyafetleri tamamen bitti herşeyi tamam sadece beşik ve arabacığımız kaldı onunda birini kendi annemler birini kayınvalidemgil alacak 🤣
fizikcianne batununannesi__ kesinlikle katılıyorum olması gereken bu arkadaşın biri erken değil mi yazmış 21 hafta olmuş daha ne olsun 😅
fizikcianne Serendipty neden erken olsun yolu yarılamışız. 30. Haftaya kadar herşeyin hallolması gerekiyor bence. Dünya hali belli olmaz
batununannesi__ fizikcianne Herşey zamlanıyo erkenden alıp koymak bence sonuçta alınacak bunlar bide ufak tefek zam olmuyo
Kumru_6694 Bizimde bi araba kaldı şükür 21+5iz. Erken değil valla hem her şeye zam geliyor hemde karın büyüdükçe alışveriş imkanı zor oluyor gibi 🙄
Alizee fizikcianne ben daha bir şey almadım:) bence erken, Allahın izniyle 30dan sonra almayı planlıyorum. Alış veriş parasını döviz olarak tutuyorum, zamlansa bile etkilenmemek için 🙏🏼❤️