Mti2209 Merhaba kızlar merak ediyorum sezaryen doğum sürecini genel olarak nasıl geçti diye ? Var mı yardımcı olabilecek?
Peralle Arkadaşım yaptı ve hemşirelerin yetersiz olduğundan bahsetti. 2. Doğumu olursa oraya gitmeyeceğini söylüyor.
Elifff888 Mti2209 doktorum Senem Alkan Akalın , 36. Haftadayım ağustos ortası gibi gözüküyor doğum ama fiyatlara fazla zam yapmış o yüzden Nilüfer Doruk ile Jimer arasında kararsız kaldım
Gunes1723 Mti2209 Eylül de inşallah , Fatma Nuray Sözeri , daha önce ameliyat olmuştum çok memnun kalmıştım ama sizin ne zaman doktorunuz kim ?
Mti2209 Gunes1723 benim de ağustosun 8i inşallah , Nuray Sözeri doktorum ☺️ nasıl memnun musunuz ? Doğum fiyatı zamlanmış galiba
Cokomel16 Elifff888 merhaba, hangi hastaneyi tercih ettiniz sonunda bende şuan iki hastane arasında git gel yaşıyorum. Bilgi verirseniz çok sevinirim 😊
Mti2209 Cokomel16 ben Jimer de doğum yaptım her şey çok güzeldi merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim
Cokomel16 Mti2209 teşekkür ederim ben de jimeri tercih edeceğim yaklaşık 3 haftam kaldı. Nilüfer doruk çok büyük ve karışık geldi asansörle doğum katına ulaşana kadar 10 dk geçti nerdeyse 😃 siz bir gece mi kaldınız ilave kaldınız mı her hangi bir sıkıntı yaşadınız mı bir de
Mti2209 Cokomel16 2 gece kaldım . Her hangi bir sıkıntı yaşamadım . Doktorum Nuray hanımdı , epidural yapıyormuş genel olarak , fakat bende oradaki bir hemşirenin de son saniye uyarışıyla spinal tercih ettim, her şey çok güzel geçti