babyiscoming_ Munevver_bozdogan canım aynı durumdayız. Bende 36. Saati değerlendiremedim eşim stres olduğu için hatta çok ağladım. Ama sonraki günleri değerlendirdik inşallah tutmuştur dua etmekten başka çarem yok
babyiscoming_ tatlisbirkiz şeffaf değil canım beyaz akıntı ama ara ara oluyor mesela şuan yok ama dün akşam yoğundu bir de ara ara kasıklarımda özellikle sağ kasığımda batma hissi var
tatlisbirkiz babyiscoming_ anladım canım benimde kaşıklarımda ağrı var sanki adet olcakmışım gibi belirti aramakta istemiyorum artık kafamızdan bi atsak aslında
babyiscoming_ Serpbars evet femara kullandım. Daha sonrasında yumurtalar olgunlaşınca iğne vuruldu. Sağ kasığımda batma oluyor ara ara, ara ara akıntı oluyor, bide belimde batma hissediyorum. Sende var mı canım
Serpbars babyiscoming_ benimde sol kasığımda ara ara batmalar ve sol bacağım çok kötü oluyordu ve dünden beri aşırı üşüyorum çarşamba test yapmayı düşünüyorum ama 9. Gün oluyor yapsammu bilemedim korkuyorum negatif olur diye 😔
babyiscoming_ Serpbars yok canım yapma yalancı pozitif çıkar doktorlar iğneden 12 gün sonra yapılmasını öneriyor
Bsra-ertyg Kızlar bilmediğim için soruyorum bu çatlatma iğnesini doktor siz istediğiniz içinmi vurdu yoksa bi tedavi gibimi benim 6 aydır oluşmuyor gebelik acaba doktoruma gitsem istesem vururmu bide ücretlimi
Serpbars Bsra-ertyg bu ilk tedavi oluyor aslında evet ücretli ben iğneyi 500 tl ye aldım ayriywten doktor muayenesi felanda bar tabi
babyiscoming_ Bsra-ertyg ben istemedim doktorum önerdi 1.5 yıldır olmuyor doktor daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi yumurta geliştirici ilaç verdi arkasından yumurtalar istediği boyuta ulaşınca ovitrelle iğne reçete etti. İğneyi karından ben kendim vuruldum. Özel bir hastaneye gidiyorum özel sağlık sigortam olduğu için muayene vs ücret ödemiyorum tabi ama iğne 482₺ di en son aldığımda tabi yumurta geliştirici ilaç falanda alınca ortalama 600₺ gibi bir ücrete geldi. Ama özel sağlık sigortası olmayan birisi için muayene ücreti falan baya gelir özele giderse