Bernaaa99 6 haftalık oldum sürekli kanamam var parçalı şekilde doktor kanama alanı var dedi bebeklerde birşey yok dedi kalp atışını duyamadık ama daha. İğne fitil kullanıyorum böyle yaşayanlar var mı korkuyorum her parçalı kan geldiğinde
ggelen Bernaaa99 ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim 14 haftalık olduk ara ara oluyor kanamam progestan iğne ve ilaç kullanıyorum olabildiğince yatıyorum ikiz gebeliklerde kanama çok oluyormuş genelde
Nursah2 Bernaaa99 bende ikiz gebeyim 12 haftayız va hala devam ediyor. Dinlenince azalıyor ama biraz fazla ayakta durayım yine artıyor. Bol bol dinlenmesinizi ve su içmenizi tavsiye ederim
Paramedik16 Bernaaa99 canım benim 5.haftadan 12.haftaya kadar ful kanamam olmuştu hatta 10.haftada bacaklarımdan akıyordu parçada düşmüştü çok şükür doğdular 6 ay 21 günlükler benimde kanama alanım vardı yemek ve tuvalet harici o dönem hiç kalkmadım progestan fitil günde 4 tane proluton iğnede haftada bir kullandım doğuma kadar önlem amaçlı
turker_sultan00 Bernaaa99 bende 6+5 ım ıkızler dun benımde kanamam oldu ama hıc agrı vs bısey hissetmedim hemen doktorumu aradım kan sulandırıcıyı kullanma dedı progesteron ıgne vurun sımdı dedı yaptım kesildi kanama
hasret80 Bende ikiz gebeliğim var tek yumurta ikizi bende oldu kanama alanı gozukmedigi halde kanamam 12 haftaya kadar devam etti
Bernaaa99 hasret80 bende korkuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bi kalp atışlarını duysam içim yine rahatlıcak
hasret80 Amin ins sağlıkla.aliriz ins sizde duraysiniz erken ogrenmisiniz ikiz olduğunu biz 12 haftamda öğrendim ikiz olduğunu o zamana kadar tek gebelikti
ggelen hasret80 aminnn inşallah 🌸benimkilerin arasında 1 gün varmış döllenme olarak 6. Haftada öğrenmiştik direk çok değişik bi duygu 2 tane oğlan geliyor inşallah bakalım 🙏🏼🥹
Beklenenim11 hasret80 maşallah ya ne kadar güzel Bende çok istiyorum ikizlerim olsun hergün dua ediyorum sizde benim için dua edermisiniz