Ayazmom_ Arkadaşlar Merhaba, dün geceden beri arastiriyorum forumda acilmis tüm gonderilere baktim hala karar veremedim. Detaylı Ultrason icin uygun fiyatlı perinotolog uzmanı olan ayni zamanda isini guzel yapan bir doktor/hastane onerir misiniz lütfen?
hasret80 Ayazmom_ ben umarniye devlet ikiz hamileliğim orası takip ediyor perinotoloji bölümü çok güzel 40 dakika ilgilenip bakıyorlar ama detaylı yapiliyormu bilmiyorum bizi sürekli orası bakiyor
Ayazmom_ hasret80 devlet hastanelerinde sanirim önce randevu alip muayene olmak gerekiyormus direk detaylıya almiyolarmis. Hastane bana uzak oldugu icin direk gidebilcegim özel bir yer ariyorum 😞 Bir de cok zamanim yok bana sira gelene kadar gün gececek 😂
Selingibiolmak Temmuz 13 te 21 haftalık iken gittim Altan Cebeci’ye Beylikdüzü’nde Çok memnun kaldım fotoğraflar videolar ve belgeleri hem elden hem de wp üzerinden atıyor Fiyatı 1800 tl idi Benim 45 dk sürdü bebeğin yüzünü net alabilmek için neredeyse 10 dk uğraştı Kendi böbreklerime varana kadar baktı kesinlikle öneririm