Annetubiss Hanımlar 4+3 hamileyim bu ara sürekli uyukluyorum uyuyorum uyanınca ağzımda acı bir tat oluyor henüz hicbir ilac vs kullanmıyorum doğal seyler tüketiyorum bol su iciyorum kuruyemis kuru meyve tüketiyorum sizce neden böyle
Aysee1123 Annetubiss Normal genel olarak yaşanan bir durum bende yaşamıştım o haftalarda. Ne zaman sonra geçti hatırlamıyorum ama geçiyor
Aslan10 Annetubiss çok kötü herseyin tadı kötü demir gibi çamur gibi surkeli ağzımı fırçalayıp gargara yapsam da gecmezdi simdi daha rahatım hafifledi bi süre bu durum çekilecek mecbur
Hdemir1618 Annetubiss ilk başlarda bende çok uyuyordum ister istemez ama sonradan düzene giriyor 26.haftam bitmek üzere şimdi gece bile uyuyamıyorum😂
Annetubiss Aysee1123 folik asit ne zaman kullanmaya basladiniz acaba ben henuz baslamadim doktor vermedi demirim cok dusuk diye demir verdi
Annetubiss Aslan10 henüz o kadar değilim hatta sanırım iştahım açık henüz mide bulantım da olmadi bel ağrısı dışında ama uykudan kalkinca dediginiz gibi bi demir tadi var