2oglusannesi Gmzebilen yanmaktan küle döndüm, ördeklerin arasında yürüsem kimse farketmez ördek olmadığımı 😂 bel ağrısı desen var. Ne biliyim öyle işte. 2. Gebeliğim olduğundan bunların iyi günlerim olduğunu biliyorum son ay çaresizleri oynuycaz🥲
Medine_yasar05 Gmzebilen 34+5 günlük olduk bizde ağırlaştım artık mide yanması kusma mide bulantısı baş ağrısı ben nerdeyse gün boyunca yataktayim uyku tutmuyor sabaha kadar salı günü kontrolüm var gün verecekler artık 37 haftalıkken sezaryana alacaklar
Ececec Gmzebilen geceleri mide yanması sıcaktan uyumamak, gündüzleri koltukta otururken asla rahat pozisyon bulamamak, sürekli rahatsız hissetmek, nefes darlığı 🥹 buna da şükür diyelim 🙏
Gizemmiray35 Gmzebilen 34+1 kasılmalarım var alt tarafa çok baskı yapıyo sezeryan yerim de ara ara çok sızlıyo üstünden on yıl geçmesine rağmen sabrediyoruz sonu güzel olacak inşallah
Gmzebilen Medine_yasar05 yaaa sende de mi miğde bulantısı oldu geçen gün bende hastanelik oldum o miğde bulantısından miğde ağrısından ne yapsan geçmiyor 😓😔🥹
2oglusannesi Gmzebilen ilk gebeligimde bundan daha kötü ne olabilir ki demiştim. Demez olaydım oğlum ağustos doğumlu bu eylül olcak.😂 Ama zorlukları aynı diyebilirim. Allah kolaylık versin inşallah
Guz06 2oglusannesi al benden de o kadar , ilk gebeliğim 9 yıl önce ağustostaydı yine şimdi hamileyim temmuz sonu ağustos başı çok çok zor yazın hamilelik 😞
Mrv001 Gmzebilen en büyük problemim şuan uykusuzluk 34+1 im bebeğim 2 haftadır bas aşağı doktorum 2 3 haftaya normal doğumun baslayabilecegini söyledi sürekli bu merdivenleri yan yan iniyorum kaldırım da bi ayak diğer ayak yerde olan yürüyüşü yapıyorum rahim kasılmalarım çok fazla ama onun harici şiddetli diyebileceğim ağrım başlamadı sende nasıl durumlar neler yaşıyorsun
Gmzebilen Mrv001 benim kasık ve karın ağrılarım var bazen aşağıda baskı oluyor çok şok ağrım yok 39 40 a kadar bekleticeğini söyledi doktorum bebeğin durumuna göre
Hilalll28 Benim geçen gün nst de 40 üstü sancılarım çıktı. Doktor ağrın yok mu dedi yoktu cidden. 2 gecedir belimde sancı var ama ağırlıktan da olabilir sanırım. Bilmiyorum ya erken gelir mi bebiş 🥲
Gmzebilen Hilalll28 bende de ntsde sancı çıktı 60 65 e kadar yalancı sancı da olabilir zaman az kaldı diye de normal sancı da olabilir o yüzden dikkat etmek gerekiyor
Gmzebilen Medine_yasar05 doğuma az zaman kaldı bol bol dinlenmek gerekiyor maden suyu içmekte fayda var
Medine_yasar05 Gmzebilen herşeyi denedim ama hiç faydası yok cnm 34+5 günlük hamileyim sezaryen olacağım için 37 haftalıkken alacaklar
Mrv001 Gmzebilen o kasık bel ağrısı bende de oluyor ama şimdi ismini hatirlamicam bi ağrı diyorlar ya yalancı doğum sancısı onlarda 2 3 saate ılık suyla dinlenmeyle geçiyor sağlıkla sihhatle kavuşalım inşallah bebeklerimize 😊