Esmaars Kubra-esc60 konuyla ilgili bir bilgim yok ama sakıncası yoksa tarif edebilir misiniz benim vajina girişinde sertlik var ne olduğunu tam bilmiyorum doktor kontrolumde yakın tarihte değil . Acı yok ama kemiklerinde sislik var gibi
Kubra-esc60 Esmaars belki farklı bi durumdur o bende olan sert değil yumuşak ve görüntü olarak bi damarın cildin dısında direk çıkıntılı olarak görüntü olduğunu düşünün zaten oranın yapısı daha yumusak olduğu için damar çıkık koyu renk görünüyo bende de ağrı yok belki daha ilerlese ağrı yapar 😢
Kubra-esc60 m_Kubra_m dr ne diycek acaba benimlede paylaşırmisin bnim dr varis çorabı verdi çok zoluyo oda
m_Kubra_m Kubra-esc60 varis için direk kalp damar cerrahisi gitmemi söyledi eğer varis ise sana sezeryan için gün vereceğiz dedi yani normal doğum yapmaakk.cok.zor çünkü patlar ise kaanama durmaz dedi
MeltemH Kubra-esc60 benim sadece sağ dudak kisminda büyük varisim vardi normal dogum yaptim 1 hafta önce
m_Kubra_m Kubra-esc60 işte benim ikndim zamanda çok ağrım oluyor kabızlık çektim zaman inşaallah iyi şeyler olur
MeltemH m_Kubra_m yok kadın dogum doktorum beni yonlendirmedi hatta sağ bacağımda da varis çıkmıştı sadece varis çorabı giyebilecegimi söyledi genital bölge içinde pamuk gibi bir şey koyabilirsin demisti ben iç camasirimin içine başka iç camasirimi katlayarak koyuyordum
Kubra-esc60 MeltemH aslında bende onu merak ediyordum genital bölgedeki varise varis çorabi ne kadar iyi gelir zıbın kullanıyorum bende eğerki çorap genitale bi etki etmiyorsa su sıcak günlerde her gün giymem birde ben her gün soğuk su döküyorum o bölgelere damarı büzüştürüyormus
MeltemH Kubra-esc60 su olayını duymadım varis çorabını bana doktorum bacaktaki varis için önermişti genital içinde dediğim gibi yapmamı söylemişti
Merveaysem Hanımlar bi sorum olacak normal doğumda varis corabi giydiriyorlar mi gerek var mı yada bacaklarımda hafif belirgin varislerim var sezaryen de varis corabi giydirdiklerini görmüştüm ama normal doğumda da oluyor mu