Yksl_burcu 12hafta 4günlük hamileyim bugün hastaneye gidecem cinsiyet öğrenirmiyim acaba kızlar öğrenenler varmı bu haftalarda çok merak ediyorum
Ashenur Yksl_burcu bende 12 haftada gidecem ama bende bilmiyorum öğrenilir mi merak ediyorum bilen varsa
Sdcbky Yksl_burcu canım ben 12 +3 de kız dedıler 16 haftalıkken oglan dedıler bence bekle deseler bıle tahmın edıyolar
Omerinannesi Yksl_burcu Canim ben 16. haftada gittim kiz dedi 20. haftada erkek dedi gittigin doktora ve hastaneye gore degisiyo.devlet hastanesinin ultrasonlari son model degil gordugumuz kadar soyluyoruz dediler😀
scl Omerinannesi canım kız derken kesinlik konuştular mı peki? Bizde muallaktayız bi erkek dediler sonra kız ayrıntılıyı bekliyoruz. Size kız derken bacak arasını gördü mü doktor
ygmr Yksl_burcu ben ogrendim canim 100 de.yuz kiz di hala kiz😁12 4 yada 5 dim herhalde tam jayirlamiom
Omerinannesi scl Ilk gittigimde kiz goruyorum dedi sonradan erkek dedi sordum hani kiz demistiniz dedim aciklama olarakta oyle dediler iste erkekmis😊
ErvaVeBebegi Yksl_burcu bana 12 ci hafta tahminen kiz demislerdi 😍💕🙏🏻 Insallah degismez diye umuyorum ama yinede herseyden önce saglikli gelsin insallah yavrularimiz 💕
mhm 16+4 büyük ihtimal erkek dedi pipisini bile gösterdi ama şey benim bebek büyümüş iki hafta önde gidiyorum sanırım