Birbahargunu Esmanur43 şimdi anladım Kırıkkale magazasini aradım onlar bilgi verdi tekli de satliyormus pusetli de ama uygulamada pusetli hali yoktu o yüzden karışıklık oldu ben de pusetli travel halinde alacağım şimdi gidiyorum görmeye bakalım teşekkür ederim burada yazan herkese😊🌸
Birbahargunu Kızlar joie de indirim varmış 4 bin liraya pusetli olan modeli aldım mağazadan çok güzelmiş gerçekten iyi ki sormusum buraya çok içime sindi hem uygun fiyata hem kaliteli oldu teşekkür ederim yazan herkese
Esmanur43 Birbahargunu ay ben yaklaşık 2 ay önce pusetli indirimli 5.100 e almıştım 4 bin diyince bi üzüldüm ama size hayırlı olsun çok sevindim adınıza uyguna denk gelmiş 🥰🫶🏻
Tuba_44 Birbahargunu set ellerinde yoksa ve deposu yoksa öyle demişlerdir şuan ki stok durumunu bilmiyorum çünkü
Birbahargunu Esmanur43 siz de iyi almışsınız pusetli 7 binmiş şu an normalde rengine göre de değişiyormuş fiyatı çok teşekkür ederim kullanmak da nasip olur inşallah 😊💕
Oglusumkizim Birbahargunu ben 4 sene once almistim puseti yaninda veriyolardi ekstra para vermedim evet biraz agir ama saglam
Birbahargunu Oglusumkizim evet pusetli set olanı da varmış bilmiyordum öyle daha iyi ben tek halini atmışım biraz ağır dediğiniz gibi ama olsun içi geniş kumaşı, malzemesi kaliteli ben de sevdim