ggelen KaraVeAnnesi55 benim de 14 haftalık oluyor yarın kusma bulantı bitti şükür ama kaşık ağrısı oluyor hafif hafif batıyor rahim büyüdüğünden heralde
Elif3333 KaraVeAnnesi55 13+4 üm kasık ağrılarım başladı Bulantı durumum ne bilmiyorum hala korkudan ilaç kullanıyorum:)
Kubrag255 KaraVeAnnesi55 bulantı kusma hepsi devam Bide kızlar yeşil acı su kusan oldumu hiç bı sıkıntı yoktur dimi bebegimde ilk kez böyle kustum🙄
KaraVeAnnesi55 ggelen benimde iki gündür azaldï ara ara vuruyor normal mi değil mi diye sormak istedim okuduklarımdan duyduklarından etkileniyorum sanırım
ggelen KaraVeAnnesi55 yok normalmiş ama evet insanın aklına burda okudukları falan geliyor hemen tedirgin oluyor bende öyleyim 😬😬😬 bi an önce sağ Salim geçseydi şu zaman daha da çok var 😂
KahveliBirAnne Ben 11+4 herkes 13 14 bitecek dedi sabırla bekliyorum Allah’ım koku hassaiyeti olmadan insan içine karışmayı özledim kusmaktan bıktım
KaraVeAnnesi55 O zaman stres yapmak pek birşey değiştirmeyecek 2 hafta daha kontrole kadar bekleyeceğim :) Normal demekki bu haftalarda
ggelen Kubrag255 ara ara acı kustuğum olmuştu benim de yediğiniz şeylerden kaynaklı ya da mide boşken kusmayla falan
glbhr1 KaraVeAnnesi55 bende 14.haftalığım kasık ve bel ağrılarım hafifledi ama bulantı ilacını hala alıyorum. Unuttuğum gün zehir gibi geçiyor
Kubrag255 ggelen Kız ben bu güne kadar hep sarı acı kusardim ilk kez böyle yeşil acı kustum internette gebelik zehirlenmesi safra kusması falan yaziyo bişey olmazmi diyosun yani 🙄
Kubrag255 Elif2143 kız 11 e kadar yemedim bişey ondan mı oldu acaba safra kusması falan yaziyo sende yeşil kustun bişey olmadi dimi
ggelen Kubrag255 yani ben de öyle çok kustum ama sıkıntı olmadı sizi de yanlış yönlendirmek istemem özele gidiyorsanız doktorunuza danışın arayıp olmadı ama zehirlenme de başka belirtiler de olmaz mı
Kubrag255 KaraVeAnnesi55 Peki ne yaptın zararı oluyor mu acı kusuyorum bende bişey olurmu doktora gidilmeli mi