kubraayman Mlkkpd ben 23. haftayım hala hissedemiyorum sadece bağırsak oynaması gibi tekme daha hissedemedim🙄🫢
Nazalex Mlkkpd nadir canım gün içinde çalışıyorum az denk geliyor. Özellikle yemekten sonra çok hissediyorum ben
batununannesi__ Mlkkpd 19 haftadan sonra sürekli hiç durmuyo hele 21. Haftada yarım saat izlediğimi bilirim
Agg0207 kubraayman benim bebeğimde aynı şekilde aşırı bı hareket hissetmiyorm 25. Haftadaym ilk bebeğin daha hareketliydi
Snmlsn Haftadayım en çok yemek yedikten sonra uzandığımda hissediyorum. Ayaktayken filan çok hissetmiyorum.
bernayerli Ben de ayaktayken özellikle eğilip dogruldugumda hissediyorum sertleşme, yatarkne hic tık yok, veya bir is yapiyosam ayakta kaldıysam fazla yuruduysem arka arkaya
kubraayman Agg0207 Hareketsiz bir bebek olcak benim ilk gebeliğim ama tekme felan onları 28. 29. haftalarda keskin hissediyormuşsun🫢🥹
Aysegul_my Bende 21. Haftada net hissetmeye başladım suan 22+2 haftalığız genelde geceleri birde yemekten sonraları bazen cok acıkınca falan genelde çok aşağıda hissediyorum o hareket ettikce mesaneye denk geliyo hareketleri cnm yanıyo hemen tuvalete gecince canım yanmıyo surekli tuvalete gidiyorum kücük hanım için 😊