Mybabyy Merhaba hanımlar 2 aylık Hamile yim tansiyonum 10 a 6 ı çıktı bi sorun olur mu ? Büyük tansiyon düşük biraz dediler
Ysn Yasmnnn doktorunuza gidin muhakkak 14/9 sinirdir bu değeri görünce acile git diyor benim doktorum
Ysn Mybabyy goruncek bisey yok düşük tansiyon iyi yüksek tansiyon risk doktorumun haberi var zaten o düşük olsun daha iyi dedi
NurDemir Yüksek olmasından iyidir canım.Ben de yüksek ne yazık ki 😔 ama ölçümleri ihmal etme yine de.Her hamile bayan sürekli ölçüm yaptırmalı bence
MerveGngr Bu tansiyon işini anlamadım zaten heyecanımız var doğum süreci sonlarına yaklaşmışız sağlık ocağına gidiyorum 11 7 diyor başka hastaneye gidiyorum 14 9 diyor kime neye inanacağımı anlamadım. Makineylede de değil diğer cihazla tansiyon ölçüyorlar.sabah da 90 70 di tansiyon problemimiz yoksa bile farklı farklı sonuçlar yüzünden insanın ruh sağlığı bozuluyor panik yapıyorsun ortada bir şey yokken tansiyon hastası yapacaklar insanı resmen..devlet hastanesi 14 9 sınır sıkıntı yok diyor kendi doktorum panik.. yüksek diyor hiçbir şey anlamadım açıkçası..