SenemAlmasulu Lütfen yardımcı olabilen olur mu akşam karnım daha büyük duruyor sabah ise küçülmüş gibi karnım büyüyeceğine kücülüyor mu korkuyorum lütfen yanlış anlamayın tabiki aslında böyle bişey olamaz ama artık ilk hamileliğim herşeyi takıyorum 😢 20 haftalık hamileyim
Leylaekinci SenemAlmasulu canım o normal benim de sabah çok küçük akşam büyüyor oluyor gün boyu yediklerin içtiklerin diğer faktörler akşam büyümesine sebep oluyor doğal olarak korkacak birşey yok bunda☺
saAyenurSarkaya SenemAlmasulu benimde öyle hala akşamları daha şiş sabahları küçükmüş gibi tabi bizde evhamlanıyoruz bu arada ben 25 haftadayım 23 haftaya kadar ara ara hissettim çok uyurmuş bebekler o zamanlarda en hareketli dönemi 24-28hafta arası içini rahat tut canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
SenemAlmasulu Emine24 inşallah öyledir normalde ufaktan ayak vurması gibi hissederdim bugün hiç yok uyuyor olabilir mi acaba bebeğim ☹
husniyealtun SenemAlmasulu tam anlamiyla hissetmek icin 24 u devirmen gerek canim. Ben 27+4 um elhamdülillah bu hafta tedirginlik yasamiyorum hareket azalmasi mi var diye. Biraz daha sık disini 3 4 haftaya uyanik oldugu her an hissedebileceksin Allah in izniyle 😊
husniyealtun Gaz, yediklerinin daha sindirilmemiş olmasi ve kabizlik karninin ve vucudunun daha iri gorunmesine sebep oluyor. Sabahlari bunlar büyük ölçüde azalmis olarak uyaniyorsun. Bundan sebeptir merak etme.
Kedicikiz Benimde öyle sabahları dümdüz akşamları kocaman. Ama bende gaz sorunu var çok gazım oluyor. ilk hamilelikte karın geç belli olurmuş bence takılacak bir durum yok gönlünüzü ferah tutun
Elifpoyraz Bende 29 haftalığım benimde aynı şekilde oluyor hem gazın hem yediklerin tuvaletin falan olduğunda daha büyük duruyor endişelenme normal 😊
SenemAlmasulu Hepinize teşekkür ederim cok sayenizde rahatladım allahım hepimizin bebeğini korusun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Emine24 SenemAlmasulu 30 lu haftalarda az dur be çocuğum diyeceksin😂 Söylediklern bana normal geldi sorun yok inşallah☺
minnakmina SenemAlmasulu gün içinde yediklerinden dolayı karnın şiştir sabah aç olunca gerçek karnının boyu çıkıyor 😊
SenemAlmasulu İnşallah çook teşekkür ederim hepinize umarım hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize 🤗🙏🏻