Emine-A- doktorun çatı muayenesi yaparken rahmi uyarabilir biraz daha bekle bence. Bende son çatı muayenesinde 39+6 da uyarmıştı iki güne doğum olur demişti, 40.haftada kendi sancımla doğum başladı. Sadece son beş dakika biraz suni takılmıştı. Tabiki suni kendi sancından daha ağrılı ama hiç dayanılmayacak gibi değil tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama bence biraz daha beklemelisin. Öncelikle dört hurma az, dört hurmayı 35 den sonra şuan yedi tane bile yiyebilirsin. Bana doktor günde en az bir saat yürüyüş sonrasında yarım saatlik ılık duş önermişti. Yaptıklarına devam et, çömelip squat yap. Duşta sıcak suyun altında squat yap. Korunmasız ilişkiye girin. Cidden bunun etkisi var zaten sperm de suni sancı içinde olan bir madde var. Eğer bulabilirsen gerçek ahududu yaprağı çayı bul, bana doktor günde üç fincana kadar içebilirsin demişti. Ben çok içmedim ama diyorum keşke içseydim belki kırkı beklemezdim. Meme ucu masajı yapabilirsin, göğüslerine yağ sür uyar. Rahmin açılmasına yardımcı olur demişti doktorum. Rahim ağzının yumuşak olması gerçekten çok iyi bebeğin çıkması çok kolay olacak inşallah 💜 biraz daha bekle hislerine güven ve olumsuz düşünme. Seni çok iyi anlıyorum ben de öyle senin gibi düşünüyordum. Doğum öncesi gün tamı tamına iki saat yürümüştüm, merdiven çıkmıştım artık bacaklarımda derman yoktu. Sonra da korunmasız ilişki yaşamıştık. Sabahına saat yedide sancı ile uyanmıştım. İnşallah kolay bir doğumun olur güzel düşün