Yektek22 Kizlar geç döllenme yaşayıp bebeği kesede geç görenler varmı ? Kaçıncı hafta da bebeği gördünüz kalp atışını duydunuz yazar mısınız 7+3 te ben göremedim bebeği endiseliyim
1palyaco Yektek22 merhaba ben 6+4 de kalp atışı duymuştum . Benimki normal döllenmeydi büyük ihtimal. Endişelenmeyin, stres yapmayın sakın duyarsınız .
eymenMomy_ Yektek22 benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi. 5. Haftada keseyi gördüm 6+3 günlükken kalp atışını duydum. Endişelenmeyin lütfen her gebelik bir olmuyor. Doktorunuz bi sıkıntı olsa söyler zaten bidahi ki kontrolünüz de görüp,duyarsınız🌸
tubacadircier Yektek22 benimde kesede gözükmemişti bebek küçük olduğu için olabilir demişti doktor sonra kalp atışını da duyduk gözüktü de şu am 38 haftalığım
Nurr29 Endişelenme benimde geç döllenmeydi 8+4te gördüm bebeği korkma kuzum bekle ama kanaman olursa hemen hastaneye git
Bennuss Merak etme ben 8 haftalıkken bebeğe dair hiç birşey yoktu kürtaj ayapacaklardı ben bekledim 10 haftalıkken gördüm bebeği kalp atışını haftasıyla uyumluydu geç döllenme de değil
Yektek22 Bennuss geç döllenme değilse nasıl gözükmüyor 6.haftasinda görenleri gördükçe çok korkuyorum
Bennuss Yektek22 valla kese bomboştu böyle durumlar olabiliyormuş 10 haftalık gördüm 🤲🏻 ben iki kızımı 6 haftada gördüm ama bu değişik oldu korktum çok ama Allah büyük işte
Yektek22 Bennuss size instamı versem ekler misiniz boş gebelik dedi doktor bugün bana sizle lonusmak istiyorum siz de çok geç gördüğünüz için Senatekin.95
Blackatlas Son adet tarihime göre 6+1 sanarak geçen çarşamba gittim 5+1 çıktı ultrasona göre. Sadece keseyi gördüm kalp atısı ve bebek icin önümüzdeki carsambaya cagırdı çok endişeliyim inşallah görürüm 🥲
Blackatlas Yektek22 bilmiyorum ki elimde ultrason görüntüsü var sadece bir çok karmaşık rakam yazıyor 😂