crazymommy Şaun saat sabahın 6’sı bile değil. Miniğimin tekmeleriyle uyandım ve resmen durmuyor uyutmuyor 😂 19. haftamdayım daha hareketlerini net bi şekilde hissetmeye başlayalı 4 gün oldu. Uyutmayacak kadar hareket etmesi normal mi? 🐣 Karnımda aç daha yeni uyandım genelde tokken hareket eder. Ne istiyor benim minnakım acıktı mı acaba falan diye düşünmeye başladım
Dilara_28 crazymommy evettt benim kızda bazen hareketliliğinden uyutmuyor canımı yakıyor kaç haftsliksin
YigitPoyrazMomm crazymommy maşallah nazar değmesin canım hareketli olacak benim ogluşumda açken saldırıyor yemek yedikten sonra yatıyor galiba😄
crazymommy Dilara_28 Olabilir sizinki normaldir ama ben daha hareketleri hissetmeye başlayalı 4 gün oldu 19. haftadayım
Dilara_28 crazymommy MASALLAH BOŞVER HAREKETLİ OLSUN KÖTÜ BİRŞEY DEĞİL BU GELİŞİMİ DE GÜZEL OLUR RABBİMİN İZNİYLE 🤲💮
AyseNurdogan Dilara_28 36+5 bende ☺️ hece gündüz maşallah benimki de hiç durmuyor ve dışardan belli oluyor hareketleri özellikle geceleri hiç durmuyor 🥰
Dilara_28 crazymommy evet her an bekliyoruz bakalım zmaan8nda glesin tsbi ama doktorum tatile gitti o gleene kadar beklese bana Yeter 10 gün
Dilara_28 crazymommy tanışalım kaç yaşındasın ismin ne nerde oturuyorsun kaçıncı bebeğin ne kadarlık evlisin anneleri tanımak çok güzel oluyor 🌸
crazymommy Dilara_28 Sağlıkla gelsin İnşallah 🥰 Rabbim izin verirse ilk bebeğim olucak 🐣 27 yaşındayım Ankarada oturuyorum sen ❤️
Dilara_28 crazymommy masallah 22 yaşındayım bende benimde ilk bebegim 11 aylık evliyim kızım olucak rabbimin izniyle İstanbul’da yaşıyorum ❤️
Dilara_28 AyseNurdogan BENİMDE ÖYLE MASALLAHLARİ VSR YAA ESİM GÖRÜNCE ŞAŞIRIYOR NERESİ BU DİYE SORUYOR 😅
AyseNurdogan Dilara_28 benimkinde soruyor ama en son ki kontrolden anladığım kadarıyla kafa artık dışarda ya poposu yada ayağı diye düşünüyorum ☺️
AyseNurdogan Dilara_28 evet bazen bi anda kramp giriyor yada taş gibi oluyor karnım o an. Hareketleri tekmeleri arrık daha sert geliyo. Ama iki gündür acayip derecede karnımın alt kısmında sancım var kasıklarım ve kasığımın daha da alt kısmında anladın sen 🤣 o an yürüyorsam kitliyor beni adım atamıyorum
crazymommy Honeyss Öylemi oluyor 😂 uykusuz bıraktı beni yumurcak şimdi uyuyayım dedim yine tekmeleriyle uyandırdı bu haftada bu güç ben şok 🫢
mombabe crazymommy bu rutine alışmaya hazır olun, her gün hep aynı saatte yapar o hareketleri, yapmayacağı zamanlarda olur o zaman üzülürsünüz işte, bizde her sabah 6.30-7 arası uyanıyoruz yapmadığında ben onu uyandırıyorum nerdesin diyip 😂
crazymommy mombabe Ahahaha çok tatlısın 😂😂 Ay onun keyfi yerinde olsun da hiç sorun değil ama şaşırdığım şey ben bu çocuğun hareketlerini ney hissedeli daha 4 gün oluyor bianda nası bu duruma geldik 😂 2 saat uyuyayım dedim uykumu alamayınca yine içerde savaş başlamış şimdi 😂