1palyaco Mrvedmrhan yapmadım fakat medar bir tık pahalı . Aktif var medara göre daha uygun hatta önerebileceğim Ayşegül Hanım ve Öner Bey var .
Sevdebvt Mrvedmrhan ben geçenlerde konuştum 38.haftadayım orda yapacam doğumu. Normal doğum ve sezaryen fiyatı ilk doğumda 10 bin dediler bana. Oda süslemesi ve fotoğrafçısı da içinde eda hanım doktorum
Mrvedmrhan 1palyaco Doktorumun sadece medar akademi hastanesiyle anlasmasi var 🥹 Oyuzden fiyat arastirmasi yapiyorum
Mrsfly Mrvedmrhan bende henüz almadım fiyat ama ben gebze deki asm de yapmayı düşünüyorum fiyatlar farklıdır muhtemelen
Mrvedmrhan Mrsfly persembe randevum var insallah gittigimde konusacagm , hastanelerin hepsi baska fiyat veriyor valla Rabbim odeme kolayligi versin hepimize
Sinem-Gorkem Bende Bilge hanıma gidiyorum, güncel fiyatlar akademi hastanesi 25.000 medar hastanesi 23.000 TL seklinde.
Sedagdk41 Sinem-Gorkem bende Gölcük Medar a gidiyorum geçen hafta perşembe günü gittim doğum ücreti konuştum 11 bin dediler size neden 23bin dediler. Benim doktorum Ahmet Coşkan sizinki hastane dışından gelicegi icinmi fiyat yüksek.
Sinem-Gorkem Sedagdk41 Medar hastanesinde fiyatlar sizin dediğiniz gibidir. Biz hastaneden değil Ante klinikten fiyat alıyoruz. Bilge hanımın Hastaneler ile anlaşması bu şekilde.
Sevdebvt Sedagdk41 aynen ondandır. Allah kolaylıklar versin hepimize sağlıkla gelsin minişler inşallah ☺️