Cmscms06 Ben de müjde hanıma gittim geçen hafta gayet memnun kaldım onunla devam etmeyi düşünüyorum. Hastaneyle ilgili aklıma takılan tek şey acaba eşler doğuma girebiliyor mu bilgisi olan var mı? Kimi hastaneler erkek almıyormuş çünkü doğumhanelere
Esracmmm ysmngny07 birannis_ yarenakca kızlar medstarda doğum ücretine neler dahil süsleme falan fotoğrafçı gibi mesela
birannis_ Esracmmm oda süsleme yok ve fotoğrafçı ayrı doğum ücreti içinde sadece 5 fotoğraf var ama galiba tam emin değilim öyle birşey söylemişlerdi ben fotoğrafçı ile ayrı görüştüm doğuma ayrı fiyat veriyor
birannis_ Esracmmm hayır siz kendiniz alıp süslüyorsunuz yada orada görevliler yardımcı oluyormuş süslemeye bende herşeyimi aldım bekliyorum kapı süsü de dahil kendimiz yapacağız
momqq Esracmmm benm arkadaşım orda yaptı geçen sene kapı oda süsleme flan kendi aldı malzemeleri annesigil süsledi fotoğrafçı da hastanenin anlaşmalı olduğu biri vardı sadece onunla görüşüp anlaştı fiyat ayrı tabi dışardan almiyolardi bu sene degistiyse bilmiyorum
Dilan-M ysmngny07 neden memnun kalmadınız benim de doğumuma 1 ay kadar kaldı ona göre tercih etmeyeyim