Melikekar123 Selam kızlar 14haftalık olduk 12hafta da gittiğimde cinsiyet sordum daha çok erken diye bakmadı bile doktor tekrar gideceğim hafta içi sizce bi tahmin de bulunur mu artık yoksa 4ayı kesin doldurmamı mı bekler 🥰devlete gidiyorum
Zhd0102 Devlette 20 haftaliktim gittim üstün körü baktıkları için cinsiyet söylemiyorlar erken diorlar bende 21 haftada özele gittim ozelde ki doktor dedi nasıl bu haftaya kadar söylemediler sana
Melekayyildiz Haftamda ikili tarama testi için gitmiştim devlet hastanesine doktor çok iyiydi. Tahminen erkek ama net olarak 3 hafta sonra belli olur dedi ☺️
Egemenveannesi Melikekar123 Bn perşembe gittim 15+3du cihazlarimiz iyi değil görünmeye bilir dedi baktı ama bebek poposu bize dönük durduğu için göremedik göstermedi yani 12 haftalikken de böyle yapmıştı haftaya Bi daha gidicem bakalım bu sefer gostercekmi
anneoluyoruuumm16 Melikekar123 devlette 11. Haftada kıza benziyor dedi doktorum. 15 de kesin kız dedi
glbyzgkhn Melikekar123 en az17 haftada soyluyorlqr cnm bende 18 haftamda gittim hayla net bisi demedim aciklamada yapmaidlar doğru düzgün
glbyzgkhn Melikekar123 bana kesin demediler valla cnm doktordan doktora değişiyordur benim gittiğim doktor doğru düzgün muayene daho etmedi baştan sağdı o yüzden baska bir doktora daha gidicem 😂
Egemenveannesi Melikekar123 evet yarn 16 haftalik oluyor sanırım 4 kilo aldm 4 kiloyuda son 2 haftadır almışım öncesinde vermiştim çok kustugum için
Gecemboncugumm Melikekar123 15. Haftamızda erkeğe benzetmiş ama kesin konuşmamıştı. Öncesinde hiç söylemediler küçük daha diye.
runkli0606 Melikekar123 benim ilk 2 li taramada baktılar sonra aytıntılıda net söylediler ben fetal dna yaptırmıştır 10. Haftada biliyordum ama 35 haftadayım hala her gittiğimde soruyorum 🙈🙏🙏
Melikekar123 Egemenveannesi ben 14haftalık oldum hala kilo almadım bulantılarım da devam ediyor 1-4kg arası alınması gerek yazıyor kafama takıldı