Pamuk -_Esra_- Esra seni ne zaman görsem yardım istemek için gidip belediye başkanıyla evlenen kadın aklıma geliyor😂😂
Rabissssscee Melekilgn pijama, iç çamaşırı lastiğini göbeğine denk getirme bebekte iz olur, dondurmayı çok yeme bebek donuk (saf gibi) doğar
Melekilgn ulgermus hergun bir bardak soda iciyorum şükür iyiyiz ayriyeten soda bebeğin kalp sağlığı için iyi diye biliyorum 🌸😁
Portredekitirtil Melekilgn Hamile iken hayvanlara yaklaşıp dikkatli bir şekilde bakarsanız bebeğiniz o hayvana benzer.
Portredekitirtil Melekilgn bişey olmaz eltin tıssladığı zaman çocuğu salarsın üstüne sende o onun dilinden anlar🤪
ruzgarruya anapanda12 ahahaha ben de de öyle bir durum var 😁 oğlumda canım ekşi istiyordu kızımda tatlı 🥰
Cwwksedef Melekilgn gül koklama dediler bana yüz0nde kırmızı leke olurmuş ben bunu duyana kadar hep gül koklamıştım sonra ister istemez korku sardı beni bu daha sıkıntılı hamile insanlara yapılmaması gereken bir şey strese sokuyorlar
Melekilgn Portredekitirtil aman Allah korusun yilanlik yapmak onun vazifesi bizden uzak Allah’a yakın 😁
Cwwksedef Melekilgn Annem sağolsunn çok açık görüşlü bir o kadarda batılcıdır anneannem ciğer yiyp dayıma hamileyken kalçasına dokunmuş güya lekeli doğmuş dayımda ayno yerde leke varmış bir de yemin ediyorlar tesadüf olabilme ihtimali gelmiyor akıllarına