Ozlem12_ Tubabebe ay cnm bnm bir bakmışsın sonlara gelmişsin hizlı geçiyor ama 😀 son günlerde hiç geçmiyor inş sağlıkla gelsinler 😘🥰🌹🌺😀🧿🧿👏🤲🙏🙏🙏🌹
KadriyeSoyucok Son 2 Salı sezeryan hepinizden dua bekliyorum kaderdaşlarım 🤲🏻🥲🫶🏻 çoooookk duygusal ve heycanlıyım mutluluk biraz korku çokça telaş
Bhryeatss Melikegeyik inşallah sağlıkla sağ sağlim bebeğimizi kucagımıza alırız sonrasında da hemen toparlanırız🥰❤️
Bebekyorum Ozlem12_ son 77 korku sevinç heyecan her geçen gün yükselişe geçiyo ilk bebek su gibi akıp gelir bebisler vaktinde inşallah 🙈❤
1prensesannesi_ Ozlem12_ amin canım inşallah evet vakit hiç geçmiyor bana da belki de kızıma kavuşmak için sabırsızlandigim için oluyordur ☺️🤭
Ozlem12_ AyseNurdogan maşallah canım az kalmış benimde ilk gebelik ilk torun sağlıkla gelsinler kız mı erkek mi 🌺🥰🥰🥰🌹🌹😘🌺🌺🧿🧿
Mrv001 Ozlem12_ son 42 3 haftadır doğum pozisyonunda değişmedi de ve Rahim kasilmalarim başladı ben sanırım günü gününe dogururum gibi geliyor
Ozlem12_ Papatyaaa__ ay yerim onu maşallah canım gelir ya evet ya oğluşumda gelmek bilmiyoru gelsinler ya sağlıkla inşallah😘🌺🌺🌺🌺🤗🤗🤗😘🧿🥰🥰🥰🙏
Rabia_91 Son 30 🌸 sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏 ara ara adat sancısı gibi sancılar oluyor ama düzensiz. Dün 4 kere oldu gün içinde toplamda. Yalancı sancılar başladı 🥰