Ozlem12_ Beyzanury1234 bir bakmışsın son günlerin kalmış canım ama sona geldikçe hiç geçmiyor vakit 😘🌺😀😀😀 inş sağlıkla gelirler 🤲🌺🙏
Ozlem12_ Mrsceyms he ya benimde canım az kalmış le senin gelsinler ya bir an önce sağlıkla sürekli çık dışarı diyorum ona 😘😀😀😀🥰
Ozlem12_ Bhryeatss ay ne güzel canım az kalmış inşallah sağlıkla alırsın kucağına doğumunda inş Kolay geçer 😘🌺😘🌺🤲🙏🌹🥰🧿🧿
Ozlem12_ 1prensesannesi_ maşallah canım az kalmış günler çabuk geçiyor ama son günlere yaklaştıkça hiç geçmiyor inşallah sağlıkla gelirler 😘🧿🥰🌹
1prensesannesi_ Ozlem12_ amin canım inşallah evet vakit hiç geçmiyor bana da belki de kızıma kavuşmak için sabırsızlandigim için oluyordur ☺️🤭
Ozlem12_ Fatima-06 amin inş canım benim bir bakmışsın günler geçmiş ama son zamanlarda geçmiyor vakit inşallah sağlıkla gelirler 😘🌺🥰🌹🌹🤲🤲🤲🤲🤲
Ozlem12_ Busracft maşallah canım bir bakmşsin sayılı günler kalmış ama sona yaklaştıkça vakit geçmiyor inşallah sağlıkla gelirler 😘🌺🌺🥰🌹🤲🧿🧿🙏
Ferayzaman Son iki gün ama herhangi bir doğum bellirtisi pek yok ama . Sadece ara ara karnımın alt kısmı ve vajinam çok sancı yapıyor. Bu gidişle bu haftada beklicez gibi
Ozlem12_ Ferayzaman ay ne güzel canım az kalmış ağrıların için kıyamam inş kolay bir doğumun olur sağlıkla gelsin bebişin inşallah 😘🥰😘🌺🌺🌺🙏🙏🤲🤲🤲🥹🤗🤗🤗🌺🌺🌺🤲🙏
Ozlem12_ ilknuuruucar_99 maşallah canım az kalmış bir bakmışsın son günlere gelmiş ozmanda hiç vakit geçmemez inş sağlıklı gelsinler bebişler inş😘🤲🤲🥹🥰🌹🌹🙏🙏🙏🤗
ilknuuruucar_99 Ozlem12_ evet yaa az kaldı bi yandan seviniyorum kavuşucaz diye bi yandan üzülüyorum aynı bedende son günlerimiz diye ☺️🤲 sağlıkla gelsinler ❤️
Heidihat Ozlem12_ 179gun kaldı doğuma daha çok var ama bu 3.cocugum ilk günkü gibi heyecan hemen doğurmak istiyorum
Ozlem12_ Heidihat ay kuzum benim bir bakmışsın son günlere gelmişsin ozmanda vakit geçmiyor inş sağsağlım kucağına alırsın benim ilk çok heycanlıyım 😘🌺🌹🥰🥰🤲🤲🙏🌺🤗🤗🤗🫢
Ozlem12_ Aslan_84 ay çok az kalmış canım haydı inş sağlıkla gelsin bebiş doğumunda inş Kolay olur 🌺😘🙏🤲🥰
Ozlem12_ Surprizbebek1 ay kıyamam canım benim inşallah sağlıklı kucağına alırsın Allah doğumun inş kolaylaştırır evet ya insan heycan korku stres bir arada oluyor ama ben hiç korkmuyorum gülerek bekliyorum 😘😀😀🌹🥰🥰🙏🙏🙏🤲🤲🌺🌺🌺🌺