Ayse35 Hamilelik de Mantar sorunu olan arkadaşlar eşiniz le özel münasebetiniz de bir sıkıntı yaşattı mı ? Eşinize sıkıntı oldu mu özel bölge anlamın da ?
KlncA Ayse35 kaşıntım başlamıştı bir iki kez ilişki oldu ama eşimde bir sıkıntı olmadı canım, mantar olduğumu anlayınca ara vermiştik zaten ilişki sırasında mantar varsa kaşıntı ve yanma çok daha fazla oluyor baya rahatsız edici bişey benim için
Aysegolcuk Ayse35 Evet bende mantar vardi içmediğim ilaç ve gitmediğim hastaneye kalmadi sonrada eşime geçti bazen ağrılar cekiyor yerinde duramiyor oda çok hastaneye gitti bişeyin Yok diyorlar eve gönderiyorlar neden ağırı cekiyor ozaman sonra eşim bir eczane gitti oradaki adam dedi ki bu hastalık geçmez
GamzeTopluKk Ayse35 sirkeli su ile taharetlenin diyorlar , mantar kremleri var onu vermeleri lazım en azından hiç birşey yok deyip göndermeleri tuhaf
Dilekkkk Ayse35 canım eşler de bi etki olmaz diye biliyorum sadece o mikrobu taşırlar birliktelikte sana tekrar bulaşır doktor a git ikinize de ilaç yaZar muhtemel
KlncA Ayse35 ilişkide çok yanma oluyordu ve kaşıntımı arttırdı ben rahatsız oldum. bir de biz de buluşacağından çekindik ama tıbben bulaşıcı mı tam bilmiyorum
Ayse35 Aysegolcuk ben doktoruma sordum bişey olmaz dedi ama eşimin özel bölgesinde tahriş ve kanama oluyor sanırım aynı şeyleri yaşadınız çok üzülüyorum onun için de hiç mi çaresi yok
KlncA Aysegolcuk ay Allah korusun o nasıl şey öyle ya bizimkinin ilacı var illa onlar için de bi ilaç vardır 😕😕
Aysegolcuk Ayse35 Eşime doktor hatta kizdi neden geliyorsun buraya hep bişeyin Yok diyor reçeteye hap ağrı kesici yaziyor eve gönderiyor bende yeşil bazen beyaz akıntı oluyordu affedersiniz eşimde aynisi oluyordu ilişkiden sonra ağrıları başlıyordu çok yaniyordu kanama falan yokta sadece yaniyor
Aysegolcuk KlncA Bide en kötüsü ne biliyormuşun bana doktor dedi ki senin bebeğin olursa kör olur akıntım olduğu icin şimdi çok korkuyor acaba doğrumu söylüyor diye akilmdan hiç çıkmıyor 😔
Ayse35 Aysegolcuk yeşil akıntı değil de sarı ve beyaz akıntı çok oluyor bu Arada yeşil akıntıya dikkat edin ihmal etmeyin
Ayse35 Aysegolcuk o nasıl bir üsluptur tövbe Ya Rabbi . Başka bi doktora görün bence birde ben hayatım da ilk defa Böyle bişey duydum
KlncA Aysegolcuk Oha ya doktor da amma kötümsermiş Allah korusun canım hamilelikte illa mantar olunuyor kimseden de duymadım körlük falan 🙁🙁 sen içini ferah tut bana da hiç mantıklı gelmedi o söylediği 😕