Elif3333 13 haftalık hamile arkadaşlar durumlar nasıl? Bende kasık ağrıları ve alt bölgemde ağrılar var
ggelen Elif3333 13+5 iz bende de aynısı şiddetli değil ama bi huysuzlandırıyor heralde rahim daha da büyüdüğünden oluyor
Bilgekpn Elif3333 bende hiç bişey yok sadece ani haraketler de kasık ağrısı oluyor o kadar bi de mide bulantım hala devam ediyor maalesef
Eylemsenet Elif3333 bebiş büyüdüğü için ağrı oluyor maalesef biz 12+2’yiz bende de başladı doktoruna söyle magnezyum yazsın iyi gelir🥰
2prenses_masal-oyku Elif3333 ben 14 +1 deyim karnımın içinde gerilme var sanki 🤦🏻♀️ dokununca daha çok acıyo ani harekette başım dönüyo yatarkende acıyo anlamadım gitti 🥺
Elif3333 Eylemsenet kuzum alt bolge ağrısına iyi gelen bisey bulamadim magnesium sitrat kullanıyorum özellikle ama no no 😅
Eylemsenet Elif3333 yaaaa ben kullanıyorum bana iyi geliyot bünyeye göre demek ki🥺 özellikle otururken ayağa kalktığımda daha cok ağrıyordu🥺
01180322 Elif3333 14. Haftadayiz. Bel ağrısı çekiyorum bide normalde kilolu değilim patliyacakmisim gibi geliyo. Yarım bir saatte bir WC ye gidiyorum. Kızım sağlıklı olsun yeter gerci
mydeno13 Elif3333 bende Kramp giriyorum doktorum erken başlamış dedi kramp geçirici bir ilaç verdi magnezyum eksikliği
Elif3333 mydeno13 kramplar için kullandığınız magnezyum sitrat olsun canım yoksa sadece bagirsaklara faydası olur