SevgiUlucay Kızlar 20 haftalık hamileyim. Bebek 2 buçuk hafta önden gidiyor. Acaba doğum erken mi olur ? Yani sizin böyle geçti mi basinizdan sonrasında ne oldu erken mi doğdu vaktin de mi ?
Sengul-9798 SevgiUlucay bu haftalarda önden gitmesi yada gerilemesi normal ilerleyen haftalarda gerileme de yapabilir şuan kilosu kaç
Elfelf0 SevgiUlucay oğlum oyledi hafftasinda sezeryan oldum inmedi. Bu oğlumda 3 hafta kadar önde sezeryan olucam 34 haftaligim doktor 2 hafta sonra alicam dedi sezeryan yerlerimde ağrı var zorlar seni dedi kilosuda var biraz
BirVeraAnnesi35 SevgiUlucay kızımda da 2 hafta önde gitme durumu vardı hiçbişey olmadı ☺️ Korkulacak bir durum değil döllenmeyle alakalı yanii sıkıntı olmaz sıkma canını
Aysegul_my SevgiUlucay bu 2 hafta önden gitmesi demek değilki kilosu fazla degil bende 21 haftada iken doktoraa gittim 350 gr çıktı benim birde ultrasonda 4 veya 5 gün geriden geliyo genelde o zamanda ultrason kağidinda 20+4 cıkmıştı demekki 20 hafta ile uyumlu bi kilo boyu uzun olabilir belki bundan 2 hafta ileri görünebilir ama 346 gramla iki hafta ileri görünmez kilosu haftasina gore uyumlu
BirVeraAnnesi35 SevgiUlucay sezaryen oldum ben 38.haftada doğum yaptım zaten olması gereken tarihte yaptım 2 hafta önce yapmadım. Doktorumda başından beri 2 hafta ileri olduğunu biliyordu hiç bana erken doğacak demedi tam zamanında doğdu
Drnzgn SevgiUlucay benim ilk hamileligimde kizim hep önde gidiyordu pek sorun olamdi ama kızım çok kilo almıştı ben alamiyordum son ayda bu bana sancı yapmaya başladı doktor rahim çocuğu tartmiyor demişti ve bana hamur işi meyve flan herşeyi yasaklamıştı böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi ve zaten sezeryan oldum ya sizin bunyeyle alakalı aslında ben zayıf bı insandım hamileliktede aldığım kilo hep bebeğe gitmiş o yüzden oldu
mombabe SevgiUlucay 2 hafta önden gider, sonra 1 hafta geriye düşer, sonra tekrar kendi haftasına gelir, önemli olan 35. Haftalardan sonra ki durumu, çok ileri ve geri olmadıkça problem olmuyor
Rumirum SevgiUlucay bizim bebekte 3 hafta ileriydi hep bi kaç gün önce gittim kendi haftasında çıktı son zamanlarda kendi haftasını yakalar diyorlar doğru galiba gerçi benim yetersiz ve dengesiz beslenmeden kan değerlerimde düşük çıktı belkixe son zamanlarda o yüzden büyümedi