Sengul-9798 Dilapyrz gelişim geriliği var canım benim de o şekildeydi sonradan toparladı 36+3 te 2650 Gr olmuş tu Dr bişey söylemedi mi sana beni perinatoloji ye filan sevk etmiş ti
Lavsar Dilapyrz Haftası ile çok aşırı uyumsuz değil ama biraz yemeğini özellikle kuruyemiş ve yoğurtu ihmal etme günlük bir kase yoğurt muhakkak ye ekmek çok tüketme
ladyax Arkadaşım 33. Haftada gittiğinde 1800 dü kilosu kimse gelişim geriliği var demedi doktorunuz size böyle bir şey söyledi mi Dilapyrz
Sengul-9798 Dilapyrz yok canım kötü bişey değil gerilik devam ederse erken doğuma alıyor lar miş içerde olmasından sa disarda olması daha saglikliy mis Dr bana öyle söyledi tabi her Dr görüşü de farklı oluyor canını sıkma yinede
Sudeeee Canım bende bugün post açtım benim kendi takipli doktorumda o şekilde dedi 1900 gram dedi gelişim geriliği var dedi bende perinotolojiyw gittim bugün o yüzden
Nur001 32+6 da 1800 geliyordu 36 da 2200 geldik iki hafta gerilik çok da önemli değil gelişimi durursa sezeryana alıyorlar canım . 38 de sezeryan olcam o zamana da 2 buçuğu geçeriz diye düşünüyorum
Dilapyrz Bide doktor bana bebek ters dedi düzelme ihtimali var dediler ama doğuma kadar olmazsa sezeryan doğum olur sizce düzelir mi sizin önceden yaşadığınız gebeliklerde öyle birşey olmuş muydu
Youngmotherr Dilapyrz ben 33+5de gittiğimde 1809 gram gerişim geriliği var denmişti perinatolojiye gözüktüm 33+6da 2062 çıktı bu sefer ultrason cihazından da kaynaklı