2bebeklianne41 Kızlar selam, Atakent Acıbadem’de doğum yapan varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Doğum fiyatına ekstra başka şeyler de ekliyorlar mı memnun ayrıldınız mı lütfen paylaşır mısınız?
ercszr 2bebeklianne41 ben bir buçuk yıl önce orada doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim doktorum özel muayanesi var dogumlarını orda gerçekleştiriyor çok memnunum ikinciside orda olcak inşallah sağlıkla
Zeyneb_mihrap76 2bebeklianne41 bu hastahane sapa sağlam gelen bir bebeğin ölümüne sebep olmuş sonrasında anneye türlü iftiralar atmıştır neyse ki Allahın adaleti şaşmadı AliEmir Şahin bu ticarethanede yabancı doktorun yazdığı serumun dozu yüzünden morarak can verdi hastahane suçu kabullenmek yerine türlü iftiralara başvurdu ticarethane başta sizi kapıdan başakayarak on numara karşılıyor hoşlarına gitmeyince muamele değişiyor ben bu haberden sonra oraya gidemedim sizde gitmeyin bu ölüm doktor sebebidir yargıdada cezalarında onandı
ercszr 2bebeklianne41 doğum fiyatına ekstraa bişey eklenmiyor yani ekstram bir durum olmaSsa tabi girdim iki gün kaldım prensesler gibi. İnş ikincide böyle su gibi olur
2bebeklianne41 ercszr Doğum fiyatları çok yüksek malum birde ekstralardan korkuyorum o hastanede açıkçası