Aysegul17 Nur3461_ ben ilk hareketlerini 17. Haftada hissetmiştim sol kasığımda pıt pıt pıt atma şeklindeydi şimdi acımıyo Allah ne verdiyse vuruyo canım oğlum 😄
znkara Ceylan01-13 benimde 2. Gebeliğim ikisinide erken hissettim oğlum var bunun cinsiyeti belli değil merak ediyorum 😅
Melek-18 Nurr29 bize de pipi ve testis göremediği için kız yorumunda bulundu, al bu 3 çizgi kız demedi , çok şüphedeyim aslında ama sonuçta doktor güvenmek lazım
mervee19_ Nur3461_ benim ilk hamileliğim ilk haraketini 21 de falan hissettim korkuyordum her hastaneye gittiğimde etrafımdaki insanlar daha hissetmiyormusun demişti sanki karnimda hicbursey yokmuş gibi göbeğim falanda hiç yoktu sonra bı haraketlenmeye başladı hiç durmadı 😂
Nurr29 Melek-18 bende çok şüphedeyim yaa doktor kesin erkek demedi zaten de erkek gibi dedi bakalım hafta içi başka doktora da gideceğim 🌸
Esrakckaa Linaa90 Ben kiloluyum mesela, ama 12 haftalik hissediyorum mesela. Doktoruma da sordum dedi kadin kadina degisiyor normal bazilar gec duyulur bazilar erken 🌸
Aslan10 Nur3461_ bende 14 deyim hiç Bisey hissetmiyorum bu insanlar 12 13 de nasıl hissediyor anlamıyorum 😂😂😂 merak etmeyin daha çok erken 1 2 haftaya hissedilir anca