Sebnem9593 Selam kızlar bebeğim çok haraketliydi günde her saat tekme falan atiyordu kuvvetliydi baya dışarıdan da gozukuyordu. 3gundur haraket sayısı azaldı kuvveltli vurmuyor
Muczm33 Sebnem9593 aynı haftalrda bende de oldu canım korkudan hastaneye koştum doktorum bebek iyi dedi öyle rahatladım ama bu iki üç hafta sürdü 30dan sonra hareketlendi yine sende eğer emin olmak istersen git ama küçük pıt pıt bike etse hareket ediyorsa sorun yoktur canım zayıf olabiliyor bazen öyle
funnymummy Sebnem9593 Allah’ın izniyle birşeyi yoktur canım inşallah aynı o haftalarda benim de öyle olmuştu şükür bir sorun olmadı ama için rahat etmesi için bir acile git görün
Sebnem9593 2gun sonra kontrolum var sorucam doktora da simdi korkuyorum başına gelen varmı bu haftalarda azalma oluyormu
Novamomy Sebnem9593 canım zaman zaman oluyor ben 32 ye girmek üzereyim hala oluyor tatlı yiyip soluna yatmayı dene için rahat etmezse sağlık ocağında kalp sesini dinle ama bende de ara ara oluyor atak dönemlerinde öyle olabiliyormuş
Sebnem9593 Novamomy haraket ediyor ama kuvvetli değil dönüyor falan ama tekme atmiyor gibi bide sabah akşam gec gec oluyo
Novamomy Sebnem9593 aynen tatlı kahve içip soluna yat biraz hareket ettiğini hissedersin hala etmezse bi doktorunla görüş elbette
Aslanmommm Bebişler bazen fazla uyuyolar sol tarafına yat bol bol su iç su içince bebişler hareket etmeye başlıyo endişelenme bebişin de etkilenir 🌸
idalinsesi Canım selam benimde 28. Haftada öyle olmuştu. Kafama bir şeyleri takıp çocuğumu etkilemiştim. Acile gidince sıkıntı yok dendi, çok haafiflemişti hareketleri kıpırdıyordu ama tekme dönme vs yoktu. 29 hafta da düzeldi canını sıkma düzelir inşallah
Aslanmommm Sebnem9593 yeni bi ilaç kullanıyomusunuz bende 28im şuan magnezyumu ilk içtiğim gün bebiş hiç hareket etmedi sonra sonra düzeldi
Sebnem9593 Aslanmommm hayır kontrole 2gun var daha gecen ay bebeğin kafasi çok aşağıdaydi o yüzden tüm gün yatiyorum progestan fitil proluton iyne kullaniyorum
Sebnem9593 Aslanmommm 12haftaya kadar gelişimi için kullanmistim 24+3te kafasi aşağıda olduğu için erken doğumu onlemek için yeniden baslatti
Sebnem9593 Muczm33 evet ediyor Şükür Zaten rutin kontrol var 2gun sonraya ama 3gundur Boyle diye çok korkuyorum
Aslanmommm Sebnem9593 ben 5. hftadan beri kullanıyorum günde 3 kez 32. Haftada kesicez inşallah🤲🏻🌸 rabbim bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲🏻