_gulumm Senem8435 çok geckus olsun . Benim De iki gündür kasığım ve belim çok ağrıyor 19. Un da randevum var 31+3 haftalık . Normal mi acaba ya
imren_melinarya Eda_nurr bende unuttugumda olmustu dr kizdi bidaha unutmadim olmadi d vit unutuncada oluyor vit hadi neysede demir ve d vitamini onemliymis
Eda_nurr Lyl343434 evet gittim canım kan idrar istediler sonuçlarını bekliyorum bakalım ne diyecekler bende beklemedeyim
Eda_nurr Lyl343434 geçtimi peki senin benim geçti çok şükür tekrarda olmaz inşallah ben haplarımı düzenli içtim günde 1 tane Beypazarı soda içtim ağır kaldırmamaya ve bol bol dinlendim şimdi çok şükür kalmadı kasılmam inşallah seninkide geçer en kısa zamanda
Eda_nurr Lyl343434 canım sonuçlarım normal çıktı bir şey demedi doktor kanım normal çıktı idrarımda enfeksiyon varmış öyle dedi doktorum
Lyl343434 Eda_nurr yok canım geçmedi. Bugün 28 hafta olduk. Kasılmalar devam ediyor. Nst sancı çıkmadı. Rahim ağzında da sıkıntı yok. Magnezyum ve progestan devam. Böyle böyle geçiyor haftalar
Eda_nurr Lyl343434 anladım canım benim çok geçmiş olsun bende bugün tam 27 haftalığım inşallah geçer yaa Beypazarı maden suyu iç o iyi geldi bana
Lyl343434 Eda_nurr her gün onu da içiyorum. Doktor yalancı kasılmalar dedi. Bununla yaşamaya alıştım 😅
Eda_nurr Lyl343434 yaa vallahi çok kötü oluyor bir anda gelince bende yaşadım inşallah geçer tek temennim o şuan🤲🏻