Genetikcianne Bebek kanala inmemiş. Açıklık yok. Sizce normal mi hareket ediyorum . Ne yapabilirim. Haftaya tekrsr çağırdı doktor. Tekrar çatı muayenesi yapar mı? Normal doğuma uygunsun dedi ama açıklık için bakar mı yine ?
aygunes24 Genetikcianne bakılıyor açıklığa. Benim 39.hafta sonuna kadar kanala inmedi.. 2 gün once sezeryan oldum. Nstde sancı çıktı hep ama ben sanciyi hissetmedim açıklığımda yoktu hiç bebek desen kanala hiç ilerlemedi 3 hafta.. O yüzden son çare sezeryana karar verdim
Anonim3447 Genetikcianne 38+3 benimde kanala inmemiş ördek yürüyüşü bile yapıyorum olmuyor cuma günü tekrar kontrole gidecem bakalım ne diyecek
Genetikcianne aygunes24 benim şu an sancılarım 30-35 aralığında. Bebek çok hareketli. Ben de daha fazla kilo almadan normal doğum olsun istiyorum. Umarım kanala inerb
Genetikcianne Anonim3447 bende kaldırımda aksak yürüyorum. Evde squat yapıyorum merdivende yürüme. Artık bakalım inecek mi bebişler
Genetikcianne balbebek_ 39+2 şimdi muayeneden döndüm. Kanalda bebek ama rahim ağzı kapalı ve sancım yok. Ne yapmalıyım bilmigoeum. Doktorum salı tatile çıkıyor ☺️ bir an evvel doğurmak istiyorum. Suyum iyi bebeğin kilosu iyi
balbebek_ Genetikcianne yaa maşallah gene de inmiş kanala, inmesi için bişey yaptınız mı, bol cinsel ilişki ve hurma diyorlar
Genetikcianne balbebek_ ben günde 3 hurma yedim bir de çok yerleri bezle sildim doktorum önermişti. Bir de squat yaptım. 28. Haftada kanaldaydi