Minnakelifim Vera bebek ilk dogdugunda goz rengi mavi olur sonra kendi rengini bukur ama bence sizin bebeginizin gozleri yesil olur
Tugbamete Vera bizde eşim haricinde renkli gözlü kimse yok ne bizim ailede ne eşimin ailesinde bir tek benim eşim büyük dedesine benzemiş herkes tarafından merak konusu bizimkide 🧿🧿
Vera ilkerbu plesantam asağıda riskli bir gebelik geçiriyorum canım düşünüp kendimi üzmek istemiyorum artık,böyle şeylerle kafamı dağıtmak istiyorum 🙏🏻
Merve201119 Vera benim ilk oğlum benim gözler kahverengi eşiminde öyle amcası ve babaannesi mavi gözlü onlara çekti mavi gözlü oldu
Selim_Alparslan Vera benim gözlerimde yeşil-mavi değişiyor ama eşimin kahverengi bizde merak ediyoruz hangi renk olacak kime benzeyecek 🤷🏼♀️ Her iki ailede de renkli göz var.
Hhhzzzlll3545 Vera bizdede benim gozlerim mavi esimin ela ama bizim sulalede bir tek benim mavi bende babamin ananesine cekmisim belli olmuyor bu isler 😁
Kenanizm18 Vera bizim ailede herkes kahverengi gözlü eşim ela ben yeşil :) bebegimde şuan maviden yeşile dönüyor inşallah öyle kalır :)
Vera Kenanizm18 yaaa sevsinler onun mavi gözlerini 😍 ayy desene bizde de yüksek ihtimal var o zaman ❤️ Sağlıkla doğsun tabiki ama çok merak ediyor insan 🙈
Kenanizm18 Vera ilk altı ayda belli oluyormuş gözler öyle diyorlar :) ama bizim ki acıldıkca acılıo haftaya kırkımız cıkcak daha. Şimdi ki rengine sür rengi diyorlar ama dedigim gibi maviden yeşile geciyor şuan benim de bebekligimde mavimiş şuan yeşil :)
Buseayazerdgn Vera bnm esim mavi gozlu ben kahverengi insallah epesmerrr kara kasli kara gozlu olur ayni benim gibi 😂
Heisenberg 1850 Bende fen bilgisi çıkışlıyım lisanstan :) Yüksek lisansta da devam ediyorum eşimde fen eğitiminde yardımcı doçent biz öyle ailecek😅