Nurozi 35+6 dan selamlarrr 🌸 Yenidoğan bebeğe emzik verilmeli mi sizce ? Ben bebeklere çok yakıştırdığım için aldım ama verip vermemek konusunda kararsızım.
Meryemikras Nurozi yani doktorlar pek önermiyor ama kurtarıcı bence ilk kızıma verdim aldı çokta rahat ettim ikinci almadı reddetti 3 üncüde yine vereceğim umarım alır 🙏
yesilkahve Nurozi ilk çocuğuma verdim ikinciye de vermeyi düşünüyorum. Doğumun ertesi günü vermiştim direk tutmuştu inşallah ikinci de alır 😅 bence gerçekten kurtarıcı, vaktinde bırakılırsa da sorun olacağını sanmıyorum
Nurozi Meryemikras bende kurtarıcı olduğunu düşünüyorum ağlama krizlerinde, yolculuklarda vs. Sonra bıraktırmak çok zorluyor mu
Meryemikras Nurozi eğer vermekte kararlıysan koysan iyi olur ilk zamanlar vermek gerekiyor alması için sonrası bazen zor olabiliyor
femme Nurozi 1 2 gece icin çokta lazim degil gibi çok yeni doğdukları için Emzik ile yorulur zaten gerek yok ki sürekli uyuyor oluyorlar
Meryemikras Nurozi açıkçası ben hiç zorlanmadım ucunu kestim e olmuş pis olmuş atalım dedim hemen kabullendi tabi bu durum kişiden kişiye değişir daha çok memeden keserken zorlanmıştım ilk kızımı