2 tane çocuğum var eşim memur 18 di 21 bin maaş aldı seyyanen zam halen yatmadı. Alıp verdiğin herşey çok pahalı yiyecek yavan ekmeği sanmıyorum bile geçen sene tam bu gün arabamızı sattık biraz üst model alalım diye 200 bine herşeye günde zam geldi sattık bir daha araba alamadık keşke satmasaydık şimdi 700 bin oldu sattığımız araba o zaman 200 binin üzerine kredi çekelim ev alalım dedik ev 350 bin TL di geçen sene bu zamanlar 30 bin eksik kaldı kimseden bulamadık kaldı şimdi o ev 1 buçuk milyon eşime dedim o zaman araba alalım eşim yok dedi yerli otomobil çıkıyor 320 bine araba almayalım dedi yerli otomobil çıktı mı Bizim verdiğimiz para boşa gider Dedi sustum sonuçta yerli otomobil çıkacak dı TV de falan görüyorduk eşim evde almadı arabada almadı 200 bin bizde vardı 120 binde kredi çekmişti gitti krediyi kapattı faiziye falsn 125 bini buldu şimdi ne ev alabiliyoruz nede araba çünkü herşey aldı başını gidiyor bi markete gidiyon 500 600 TL harçamadan çıkmıyon maaşa zam geldi dediler bez ıslak mendil gitti 850 TL para Trendyol dan geçen sene bezin 1 tanesi 1buçuk liraydı şimdi 1 tanesi 3 TL den fazla geçen sene 80 TL di ıslak mendilin paketi şimdi 250 TL seneye durumlar ne olur Allah bilir