Ebrulianne06 Hicrano00 canim ne durumdasn. Bana günü haftaya verdiler nasipse 26 temmuzda dogumum olcak. Sana ne dediler
Mtubaaa GulerSanverdi1 devlet canım ne beklersin ki güzel ilgilenmiuordular muayene 1 dk yi sürerdi onlar yüzünden hakkım helal değildir onlara kaç kilo diye sorardım haftasıyla uyumlu diyip gecistiriyorlardi bende normal sandım kontrole gittiğimde bile normal diyip kaldırdı dedim kilosu nasıl normal dedi dedim bı bakın normal doğum olurmu oda baktı hiç kilo almamış yani bildiğin eve gonderecekti o gün normal diyip
Rena98 Hicrano00 deyesen azerısız aha mendede tam 36 hefdede belımde agrıyla getdım bolnısaya saxladılar usagın cekısı az ıdı usax 3 hefde ıdı kılo almırmıs ve 37 hefde 1 gunlukde sunı sancıyla mecburı doguZdurdular usaq balacadı deye dogmaq asant olacaq ancax sunı sancı bırez agrılıdı onada usagına gore mecbur dozursen
Ebrulianne06 Hicrano00 yaa 🥹 sabah mi alcaklar nasil oluyoms surec ☺️ rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sorunsuz bir sekilde saglikla kucagina alirsin insallah bebeni 🤗
Mutlulukkk bernayerli ayyy evet almis allahima bin şükür 😍😍😍 eger doktor yanls olcmediyse veya makina kotu degilse, yani ayniysa her sey gecen haftaki gibi, 2099gr iken 2540gr olmus 😍😍😍 gecen haftaya gore suan daha iyi dedi zaten doktorda.
bernayerli Mutlulukkk ayy masallah bu haftalarda bebek haftalık 500 gr alırmış zaten demek ki sizinki gelişimini normal sürdürüyor cok sevindim sizin adınıza
Mutlulukkk bernayerli inşaallah oyledir yaa. Blmiorummm. Yarinda baska doktora kontrolum var orada da bakicaz bakalm son durum nedir. Rabbim hepimize ve bebeklerimize şifa versinn. Hayrli uuzn omur versin