Ao526- Aysel_____ Bebek makat gelişli dönmedi, dönmüyor mecbur sezeryan olacağım 😍 Ama aklıma yatırdım hazırladım kendimi 🤪
Ebus2045 Aysel_____ ilk bebeğim makat gelişti onun dışında 3 fitigim var 1 tanesi patlak makat geliş olmasa bile sezaryen istiyordum. Şimdi 2. Ye hamileyim ondada gene sezaryen olucam ilki de öyle olduğu için ama hiç bir sorun olmasada gene sezaryen olmak isterdim rahattı sorun yaşamadım.
1029384756 Normal doğum diye gittim kendi sancılarımla 9 santim açıklığım vardı bebeğin başı kanala girmediği için 12saatlik sancı çektikten sonra seseryan oldum Buda benim acı hikayem
Edolili Aysel_____ Normal doğumdan korkuyodum, çok ürkütücü geliyordu. Vajinamın bollaşmasını istemedim.
Rabissssscee Aysel_____ 8 sene beklenen bi gebelikti baştan beri sezeryan düşünüyorduk şuan en son karın çevresi 3 hafta kadar geride görüldü pazartesi kontrolümüz var bir nevi zorunluya döndü sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi önemli değil 🥲
ASE6154 Aysel_____ bebeğim dönmemişti hala aşağıya inmemişti ve suyu fazlaydı beklerken sancılarım başladı kordonda boğazına dolanınca mecbur 3 evetle sezaryene uğurlandım😄
Nurrdmr15 Aysel_____ ilk gebeliğim normal ama şuanki ikiz gebelik olduğu için mecburen sezeryan olacak
ZeynepAsyaAnnesi Aysel_____ benim vücut olarak herşeyin uygundu suyum veya çatım Ama bebeğim iri bebekti ondan sezeryan oldum