Beyzabasyigitt Kızlar instagramda bebeqon sayfasından Alışveriş yapan var mi güvenilir bir sayfa mı isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum da
Aslan10 Beyzabasyigitt kuzu görmüştüm ben yapan bi kişi vardı hatta öneride bulunmuştu nubebek de güzel tavsiye ederim
funnymummy Beyzabasyigitt canım sol tarafta forumda ara kısmına sayfa adını yaz ordan onunla alakalı açılmış birsürü post var inceleyebilirsin
fbulut97 Beyzabasyigitt canım hastane çıkışımı ordan yaptırdım geçen hafta geldi ben gayet memnun kaldım söyledikleri tarihte de kargoladılar🥰
Beyzabasyigitt Aslan10 sorduğum sayfada indirim var şuan da fiyatı baya uygun geldi eğer güvenilirse hemen yaptırıcam indirim bitmeden 😄
Aslan10 Beyzabasyigitt gördüm burda paylaşmışti kendisi şuan görmedi her halde canım bulursam etiketlerim seni
Beyzabasyigitt fbulut97 yaa memnun olan çok galiba diğer postlara da baktım sipariş vereyim öyleyse çok teşekkür ederim 🥰
Beyzabasyigitt fbulut97 kaç günde geldi acaba ona göre bi adrese sipariş vericem de bu haftaiçi evde değilim
fbulut97 Beyzabasyigitt yıkarken ve ütülerken de talimatlara uyarsan solma yapmaz benimkiler yapmadı yani
fbulut97 Beyzabasyigitt 10 iş günü içinde hazırlayıp kargoya veririz dediler öyle de oldu ama araya 10 günlük bayram tatili girdiği için benim teslim almam biraz uzun sürdü canım
Beyzabasyigitt fbulut97 haftaiçi gelirse kayınvalidemlerde olucam onların adresini verecektim sayfayla iletişime geçtim onlar da 10 gün dedi o yüzden kendi adresimi verdim artık bu hafta gelmez diye düşünüyorum ☺️
Beyzabasyigitt fbulut97 tamamdır çok teşekkür ediyorum yardımın için inşallah sağlıkla giydirmek de nasip olur ☺️