Cey_Cey_ yasolinko evet geldi yurtiçi kargodan dün verildiğinde sms geldi bugün de dağıtıma çıktığında geldi 55 tl kargo ücreti vardı
cileklipastasever Mavikelebeekk evet urunum elime ulasti cok guzel geldi cekip gostermek isterdim ama yattim ya :) fakat sayfadan da bakabilirsiniz ne gorunuyorsa o geldi cunku gayet guzel
palperol Mutlu tasarımdan yaptırdık biz daha henuz elımıze ulaşmadı ama herkes çok memnunmuş, 15 gun once en son yastık kapı süsü 450lıraydı
__mom1 yasolinko siparişleriniz teslim edildi mi amour florista memnun kaldınız mı acaba? Ben de shopierden sipariş verdim cumartesi bugün kargoya verildi diye bildirim geldi. Baktım başka birinin ismi ve adresi yazıyor. Instagramdan yazdım yeni elemanımız yanlış kod girmiş dediler ama biraz olumsuz yorum görünce de korktum sıkıntı yaşadınız mı acaba? @Cey_Cey_
Aysegulcet __mom1 şuan aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum İstanbul dan sipariş verdim ürünler bambaşka adreste gözüküyor nasıl oluyor ben anlamadım parasını ödedim bir tane ulaşabileceğim numara yok sanıyorum bunlar dolandırıcı amour florista anlamadım sonu ne olacak
__mom1 Aysegulcet instagramdan yazınca dönüş yapıyorlar atölyelerini falan da paylaşıyorlar ama anlayamadım neden böyle bir şey oldu. Shopierden ben daha önce alışveriş yapmadım. Sıkıntı yaşarsak eğer yardımcı oluyor mu acaba
kubratekcam @annebebek_susleme sayfasından yaptırdım ve BAYILDIM . Şuan oda kapısında duruyo inşallah hastane kapısında olduğu günü görmeyi nasip etsin Rabbim 🙏🏻