umutkaplidunyam Merhaba hanımlar 4 gün sonra sezeryan oluyorum ama bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Sadece baş ağrım ve boğaz ağrım var öksürük falan yok. Zencefil kabuğu kaynatıp ictim ama fayda yok o zamana kadar geçmezse doğumumda sıkıntı olurmu? napabilirim🥺🥺
Fadimr umutkaplidunyam ilk hamilelikte bende öyle olmuştum daha kötü olursam ertelenecekti bal limon karabiber içtim hep yinede vardı grip öyle doğuma girdim genel anestezi ama uyanmam zor oldu anesteziden sonra
MerveSoner45 umutkaplidunyam benimde öyle başladı gribe döndü 6 gün oldu bugün ölüyorum geçiremedim bir türlü antibiyotik kullanıyorum banamısın demiyor kafayı yicem 26 temmuzda da benim sezeryan
Berfehilal umutkaplidunyam bende 1 hafta kala grip olmuştum doğuma kadar baya toparladım ama öksürük kalmıştı. Gerçekten doğum sonrası öksürük durumu çok zor oluyor birde anestezinin de tetiklediğini söylemişlerdi doğruymuş. Bence iyileşmeye çalışın acilen 🙈
Maviev35 Geçmezse Doğumunuz ertelenebilir. Benimle aynı gün doğum yapacak birinin doğumu iptal edilmişti.
Maviev35 umutkaplidunyam bir şey olmaz herhalde. Boğazınız için günde üç dört kere tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz acıyı hafifletir bir de çabuk iyileşirsiniz.
umutkaplidunyam Fadimr bende denedim bi cok seyi valla korkuyorum ya aksilik iste rabbim yardımcı olur inşallah 🥺🥺
MerveSoner45 Berfehilal acile gitsem serum falan takarlarmı acaba bitkisel olarak herşey yaptım tavuk çorbaları tarhana falan banamısın demiyor