cokkasmabeabi Bulbulyuvasi ev bile kokuyor 🥺 çamaşır makinesini açtım çamaşır suyu kokusu ardından yumurta kokusu geldi makine temizleyici ile yıkıyorum şimdi ondan sonra kapak açık birakicam artık yapacak bişey kalmadı
Bulbulyuvasi cokkasmabeabi ipek sana seksenlerdeki saf polis gibi yer beğenme vakti geldi yavrum… Buraya kadarmış… Çok memnun oldum pek tanışamadık ama… iyi bilirdim seni
cokkasmabeabi Bulbulyuvasi sanırım öyle ama umudumu kaybetmek de istemiyorum ya.. Uygun yer önerilerine açığım nereye gideceksem jdkdkck
Bulbulyuvasi cokkasmabeabi belki başka bir gezegen… bana kaç dicem kocan gelir bizim makineyi görür bir daha kriz geçirir evrenden siler bizi kaldmelldm
cokkasmabeabi Bulbulyuvasi gezegen çok iyi dünyada bulur beni nskdksksk makinenin taksidi bitmedi içine sıçsam daha az koku olurdu neye nereye yanayım bilemiyorum. Kimseye kaçıp başını yakamam jskdkfm
Bulbulyuvasi cokkasmabeabi içine sıçsam daha az koku olurdu ALLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN E Mİ ŞAĞDAŞRLWŞFĞETLWĞRLWĞRĞQRLQĞFK
cokkasmabeabi Bulbulyuvasi iyilik de olurdu da Allâh şu kokuyu gecirtsin diyeydin bi seferlik nolurdu be akfkakskk ayrıca haklıyım yumurta kokusu dünyanın en iğrenç kokusuymus sinsi sinsi kokuyor bide
cokkasmabeabi Bulbulyuvasi valla koklamayı bıraktım her yerde o koku var oğlanın tuvaleti bile yumurta kokuyor bana dkdkdkkd sabaha kadar makineyle cam açık olacak sabah bakıcam artık